Reklama

Reklama

American Crime

(seriál)
  • USA American Crime
Trailer 3
USA, (2015–2017), 20 h 47 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

John Ridley

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Felicity Huffman, Timothy Hutton, Benito Martinez, Penelope Ann Miller, Richard Cabral, Shane Jacobsen, Gazelle Garcia, Holt Boggs, Joey Pollari (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Životy účastníků soudního procesu s rasistickým podtextem se během přelíčení navždy změní. Po té, co je mladý pár napaden ve svém domě, vyvolá případ rozruch ve společnosti a rozvíří napětí mezi rasami. (Filmbox)

Recenze uživatele Kaluž k tomuto seriálu (1)

American Crime (2015) 

Ale jo, sice vám to už dávno před finišem začne do sebe tak trochu zapadat, ale závěrečná katarze vás stejně nakonec sroluje do ruličky a vyflusne skrze vás řádnou porci emocí. Osudy několika rodin pod drobnohledem, zhoubné kriminální bujení, právní a vyšetřovací kličky a hlavně intenzivní kamera, která neodpustí jediný herecký přešlap. Tady se jede na jistotu. Felicity Huffmanová si tady vaše sympatie nezíská, ale je naprosto boží. Stejně tak zbytek, pokud vás nestrhne ústřední motiv, tak jednotlivé herecké party s vámi vytřou podlahu určitě. Držím tvůrčímu týmu palec, z tohodle by mohla být moc pěkná řada neuvěřitelných krimi příhod. ()

Reklama

Reklama