Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scooby-Doo a jeho parta Záhady s.r.o. se vrací, aby vyřešili další zapeklitou zápletku. Velma získá po svém prastrýci, doktoru Von Dinkensteinovi, zámek. Když ji ostatní přesvědčí, aby se šla ke svému dědictví statečně přihlásit, varuje ji zámecký duch tím, že vyhodí do vzduchu stroj záhad. A parta známých kamarádů musí rychle zpátky do akce, i když tentokrát je to velmi osobní! Co to bylo za ducha? Jaké tajemství Velma o své rodině nezná? Jak si Fred poradí se ztrátou milovaného stroje záhad? A co na to Scooby a Shaggy? (HBO Europe)

(více)

Recenze (11)

janececek 

všechny recenze uživatele

Námět opět dobrý, ..mohlo to být lépe zpracované, trošku lepší děj - spousta zbytečných a prázdných scén, ale celkovou atmosféru a spojitost se starými záhadami pochválit musím. Celkově to na mě ale působilo zvláštně, skoro až depresivně: ubrečená Daphne, nešťastný Fred, Velma hlavní záporák a Scooby & Shaggy, co se nebojí a nemají potřebu jíst. Veškeré pokusy o vtip působily trapně. Nejvíc se mi líbilo intro na záčátku filmu, to bylo vážně dobré. Průměr.. 50% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co se týká děje a práce s postavami, je Frankenhrůza asi nejodvážnější počin celé "značky" Scooby Doo. Bohužel těžení ze starších příběhů a jejich crossover v kombinaci s tím těžko mohly skončit něčím jiným než - mírně řečeno - "víc než by bylo zdrávo" přepáleným megafinále. Ale věřte, že vidět Velmu načesanou jako Frankensteinovu nevěstu stojí za to:) 70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak som sa rozhodol po neuveriteľne dlhej dobe, vrátiť späť k mojím deckým seriálovým kamošom Scoobymu a Shaggymu, aby som si trošku zaspomínal na staré dobre časy. Navyše sa ponúkal luxusný a strašidelný námet, ktorý mne vždy skvelo sadol. Bohužiaľ tu mi to už tak skvelo nesadlo. Neviem či už som s toho vyrástol a to pátranie na vtipnej vlne ma už nebavilo alebo to naozaj bol jeden s tých slabších dielov. Nič strhujúce sa tu neudialo, zápletka slabá a záporáci tiež. Snáď niekedy si zaspomínam pri lepšej časti. 70% - 3* ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Až na ten prehnaný koniec s Mystery machine sa mi to páčilo. Najviac však asi za tú spojitosť so starými prípadmi zo seriálov. Navyše Velma ako bad-ass? No jasné, prečo nie?! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Frankenhrůza je svým pojetím tak trochu jiný Scooby Doo, protože všichni hlavní hrdinové se ocitají v životní situaci, která jim není vůbec podobná (Fred a smutek nad ztrátou auta, Velma a její přehnaně šílené ambice, Daphne a její překvapivě pokleslé sebevědomí, plus Shaggy a Scooby, kteří se nebojí). Nejvtipnější bylo nejspíš opakované poukazování na nemilý osud Mystery Machine, která skončila v plamenech. Jinak jde o zcela průměrnou záležitost s typicky mysteriózním a lehce děsivým nádechem. Zkrátka sympatická "jednorázovka", která neohromí, ale ani neurazí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, z všech těch Scooby-Doo filmů, co jsem už viděl, je tohle jeden z těch lepších, a to především proto, že je to místy i docela vtipné. Stejně jako je to místy docela trapné, ale s tím už tak nějak počítám. Celkově je příběh ale nápaditý a hororová monstra zde mají docela dobré místo a také baví. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Skvělej díl. Aspoň sem si zlepšil chuť po předchozím scifi s měsíční příšerou. Jediná věc která mě tu teda vytočila byl !zase! ten agent. Proč je doháje v každym druhym díle hlavní podezřelej nakonec speciální agent?!?! // 86% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo sa vracia ku svojim koreňom a dostávame sa na strašidelný zámok, kde už zopár podobných príbehov bolo. Tentokrát trošku inak vyskladaná epizóda s jemne netradičnou atmosférou a ako bonus Velma ako záporák. Pozeralo sa na to celkom fajn, len už mám niekedy pocit, že tu sa už nedá veľmi vymyslieť nič nové a tvorcovia sa už začínajú opakovať a dáva to zabrať priniesť niečo nové. 65 % ()

unic0rn 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se jedná o svým způsobem o unikátní Scooby Doo-film. Velmi si na něm cením zrecyklovaných úryvků a postav z původních seriálů, v kterých si jistě polibuje každý, kdo na Scoobyho partě vyrůstal. Nechybí ani sarkastické opakování a narážky na klasické hlášky, situace a klišé této franšízy. Nemohu říct, že by se jednalo o nejlepší Scooby Doo film, každý jeho pokus o vtip byl vydařený a situačně pozměněná chování hlavních hrdinů mi místy nelezla na nervy, bezpochyby se však od těch ostatních liší a využívá rozdílné prvky vyprávění. ()

Reklama

Reklama