Reklama

Reklama

Po našem... tentokrát z Mikulova

(pořad)

Obsahy(1)

Aleš Háma a Jožka Šmukař uvádějí nový zábavný pořad plný písniček, veselého vyprávění a atraktivních soutěží. Česká televize přichází s novým zábavným pořadem, který nabídne v sobotním večeru směs krásných převážně lidových písniček, veselého, ale i trochu poučného vyprávění o zajímavostech mikulovské oblasti a i několik atraktivních soutěží, které tak trochu prověří, jak jsme na tom se znalostmi naší krásné země. Víte třeba jak vysoká je Pálava, nebo jak stará je Věstonická Venuše nebo co to je šporhelt? Odpovědi na tyto a ještě řadu dalších otázek budou hledat nebo možná spíš jen hádat herečka Jitka Čvančarová, zpěvačka Marta Jandová, tanečník Jan Onder a herec Otakar Brousek mladší.
Do pořadu zapojíme i samotné diváky na mikulovském náměstí, takže rozhodně nudit se nebude nikdo ani tam a jak věříme, ani u televizních obrazovek. Kumpánovi muzikanti a cimbálový soubor Jožky Šmukaře jsou garanty dobré hudební zábavy, obzvlášť když s nimi vystoupí i takové hvězdy jako houslový virtuóz Pavel Šporcl nebo legenda naší popmusic Hana Zagorová a stejně tak jako i všichni přizvaní hosté, kteří budou v nejlepších rukách dvou hostitelů – Aleše Hámy a Jožky Šmukaře. Pojďme se tedy společně pobavit Po našem... tentokrát z Mikulova. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Úžasné! Nový zábavný pořad plný písniček, veselého vyprávění a atraktivních soutěží, z Mikulova, o vínečku, o veselení se vůbec, s komparsem v krojích a s osobnostmi porůznu hopkajícími po a pitvořícími se na pódiu (třeba při pokusu o verbuňk), a speciálním hostem Haničkou Zagorovou!!! Estrádní zábava "jako za sociku" at its finest!!! Za sebe říkám, že ještě nejsem divákem tak přesyceným "moderní dobou", aby mě podobný recyklát dokázal zaujmout, natož pobavit. Absolvoval jsem ho jako svého druhu sociálně-mediální experiment v naději, že se třeba něco bude dělat jinak než "tenkrát", ale hořce jsem se zmýlil. Budiž poznamenáno, že Moravu mám rád, ve víně se trochu vyznám a dechovkou nebo cimbálovkou neopovrhuji (neplést prosím velkou profesionální kapelu typu Hradišťan a strejdu se synťákem v tandemu s tetkou za mikrofonem), protože na pořádnou českou nebo moravskou veselici s opravdovým tancem prostě nikdo nic lepšího nevymyslel (swing, foxtrot atd. nepatří na veselici;)). Takže mi věřte, že to není nějaká apriorní póza, ale zkroušené povzdechnutí nad zoufalou úrovní představy o lidové zábavě ve veřejnoprávní televizi. 40% za holou zbytečnost protkanou slušným řemeslným výkonem při zpěvu osvědčených folklórních písní jako Eště si já pohár vína zaplatím nebo U muziky su já chlap. Bez toho, tj. kdyby hudební produkci představovaly muzikálové výstupy a jako prémiová pecka Čerešničky okrojované Marty Jandové (čímž je míněna jen a pouze píseň onoho jména;)), by to bylo k nepřežití. ()

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyz se Prazaci navleknou do kroju a jedou do Mikulova zpivat mistni lidovky, je to vzdycky pruser. Marte Jandove to slusi uplne na jinym podiu a hlavne v mnohem uspornejsim odevu :-) ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Ja myslím, že tento program bol na správnej adrese a účinkovali hudobníci či speváci čo skutočne spievali. Morava je skutočne naplnená tou kvalitou čo si možno občas niekto všimne ... ()

Rollo_Tomasi odpad!

všechny recenze uživatele

Upozornění pro čtenáře - v tomto komentáři se vyskytují vulgarismy v množství větším, než velkém! Čtenáři slabších povah, prosím, nečtěte následující řádky, je li vám drahé vaše duševní zdraví!!! Ty vole, co to bylo za sračku??? Pražáci a pražské náplavy se snažili být tak vtipní, že se i v kroměřížské psychiatrické léčebně pokusil o sebevraždu doktor, který měl zrovna službu. Jelikož jsem ten den absolvoval Slavnosti vína v Uherském Hradišti, myslel jsem při shlédnutí tohoto sračkoidního (pardon - zábavného) pořadu, že jsem byl intoxikován metanolem a hodně mizerným tripem. To jsem se ale kurvadrát kurevsky spletl, protože jsem pil jen burčák a neužil jsem drogy!!! Čecháčci "z Prahyyyy" objevili, že existuje i Morava a že se na Moravě dělá víno, které je lepší než "jen pro Pražáka". Že se Čechácčci nevyznají v krojích, by šlo i odpustit, ale proč se do prdele nezeptali místních, jaké jsou rozdíly v krojích? To, že prachy nesmrdí, potvrdil krojový "expert" Jožka "Debil" Šmukař, který si prosadil sváteční kroje z Hustopečí a ne z Mikulova. Pro nebohé krojované Mikulovjany zůstaly jen pracovní kroje. Největší trapas samozřejmě je, když se "Pražák" pokouší zpívat moravské písničky. Někdo by měl lidem v pražském studiu ČT vysvětlit, že jižní Morava není Slovensko - nejlépe nasrat do hlavy, ať v té hlavě alespoň něco je (nebo heverem do ksichtu, aby se v hlavě rozsvítilo)... Když někdo zazpíval slovenské písničky slovensko - česky a znělo to jako agent Bureš (pardon Ing. Babiš a i ten mluví lépe, než co jsem slyšel), tak jsem měl chuť si vyvrtat díru do hlavy a kapat si na mozek kyselinu sírovou... Ten samý pocit jsem měl, když jsem slyšel Čecháčky zpívat moravské lidovky. Když jsem po cca půl hodině pochopil, že na tento pořad intelektuálně zvládne jen zdegenerovaný Pražák, pro kterého je velkým zážitkem vidět živou nefialovou krávu, ještě silnějším štípání dřeva a nejsilnějším vidět "folklor z Moravy", tak jsem to vzdal. K "folkloru z Moravy" můžu dodat jen "To je Irák a Írán....". P.S. Jsem hrdý na to, že mým hlasováním poskočilo hodnocení z 30 % na 28 %, protože taková sračka si zaslouží pořád horší hodnocení, než má nyní. ()

mikehoblog 

všechny recenze uživatele

Takové nevýrazné, nesourodé cosi. Něco tomu zkrátka chybí. Za nápad a snahu možná lepší průměr, ale vyhledávat případné další díly nebudu.....ten Onder už neví, kam se ještě přis*at. -.- ()

Reklama

Reklama