Reklama

Reklama

Opiseu

Trailer 1

Obsahy(1)

Polícia vyšetruje brutálny zločin vedúceho oddelenia obchodnej firmy Kim Byong-gooka (Seong-woo Bae), ktorý bol podľa výpovedí niektorých zamestnancov rodinným typom vzorne sa starajúcim o svoju rodinu, poslušný a veľmi oddaný práci, dodržujúci etické hodnoty, a tiež sa nikdy neoneskoril. Avšak videozáznam na CCTV kamere potvrdil, že Kim Byong-gook sa večer vrátil späť do práce, ale už nikdy neodišiel. Vedomie toho, že brutálny vrah sa môže stále ukrývať v budove, spôsobí všeobecnú paniku a strach na oddelení, kde každý je vlkom čakajúcim na príležitosť toho druhého roztrhať na kusy. Od toho večera oddelenie už nikdy nebude také ako predtým... (sochoking)

(více)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Takmer hodinu a pol divák sleduje "šermovanie" jazykmi, akoby chcel dať tvorca "Officu" celému filmovému svetu najavo, pozrite aký mám talent na dialógy. So samotným scenárom nemám problém, aj keď záver je výslovným pohrávaním sa s mysľou diváka, kedy jasné nie je nič, no zároveň všetko (+). To čo mi však prekáža je fakt, že snímok až na spomínané rozuzlenie neponúka takmer nič z uvádzaných žánrov. Thriller kvitujem, krimi s prižmúrením oka, lebo žeby tu bol priestor na nejak mimoriadnu prezentáciu vyšetrovania, to sa teda nedá povedať, no a horor? To je skôr obrovský vtip z kategórie lacných. Čo sa týka nádychu mysteriózna, až na úplný záver jak by dal. Za zamyslenie tak stojí akurát moje hodnotenie troch hviezd. Napriek veľmi pomalému tempu, ktoré miestami doslova uspáva, "Office" má niečo do seba. Len som zatiaľ nezistil čo :) ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tváří se to zajímavě, snaží se vyvolat děsivou atmosféru, jenže u mě to moc nefungovalo. Nedají se tomu upřít světlý chvilky, ale scénář je celkem zvláštní a nedotažený. Postavy se v některých situacích chovají dost nesmyslně. A všem ve firmě asi museli něco sypat do pití nebo pouštět z ventilátoru, jinak si nedovedu vysvětlit, jak mohli vidět to, co viděli. A buď se to ztratilo v překladu, nebo to prostě nevysvětlili. Prostředí kanceláře prodejců mi taky zrovna nepřišlo moc záživný, ale k vykreslení ubíjejícího stereotypu, stresu z plnění kvót a nudnýho zaměstnání asi nemohli vybrat lepší. Z postav se mi líbil akorát Park Sung-woong, škoda, že nedostal víc prostoru. Jinak mi vybraní herci moc sympatičtí nepřišli. Možná kdyby to pojali víc jako krimi a nechrlili na nás prodejní kecy, dopadlo by to líp. ()

Reklama

Reklama