Reklama

Reklama

Mike (Mike Krüger) a Tommy (Thomas Gottschalk) sú dvaja nerozluční priatelia. Tommy už celé roky píše svoj prvý román, a aby mal na živobytie, pracuje v umývačke na benzínovej pumpe. Mike sedí doma a vynalieza. Jedného dňa vymyslí prístroj, s pomocou ktorého môže fyzicky vstúpiť do deja akejkoľvek prehrávanej videokazety. Funguje to znamenite a obaja si užijú na vlastnej koži dobrodružstvá s hrdinami filmu Indiana Jones, keď sa na chvíľu stanú súčasťou jeho príbehu. Po návrate z filmového sveta sa dvojica so svojím zážitkom pochváli atraktívnej Linde, ktorá si príde dať umyť auto. Žena o tom povie svojmu bývalému manželovi, ktorého firma vyrába elektroniku. O Mikeov vynález sa začnú zaujímať aj Nemci a Japonci. A tak majú obaja priatelia v pätách naraz niekoľko agentov. Začína sa šialená naháňačka a bláznivá hra na mačku a myš. Mike s Tommym prežívajú dobrodružstvá, o akých sa im nesnívalo ani v detstve. Spoznajú, že skutočné zážitky sú oveľa zábavnejšie než akýkoľvek akčný film na videokazete. (TV JOJ)

(více)

Recenze (86)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli Nosáči vstupovali stále pouze do hororů, nicméně ztvárnění této reality mi přišlo poněkud křečovitě barevné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dva nosáče a jejich trampoty mám hodně rád, proto často s udivením sleduji, jak jejich čtyři příběhy jsou na ČSFD hodnoceny a nedokážu to dost dobře pochopit. Tento čtvrtý, a poslední díl, mě dlouhou dobu míjel, ale nakonec se ke mně dostal a já se těšil na porci zábavy stejné, jako jsou jejich první dva příběhy. Nápad je opravdu zajímavý a zpracování také není špatné. Mrzí mě jen to, že realita ve filmu je hrozně zdlouhavá a nudná. Čekal jsem na tu chvilku až se zase dostanou do nějakého filmu a začne ta pravá zábava, která ale v tom nejlepším vždy skončí. Každý skok do filmu má nějaký ten vtípek, a také vtip, který vévodí nad všema a já na ně jen tak nezapomenu. Jak je zde v jiných komentářích popisováno, hra v kostky, Bloody Mary...nemůžu to tady popsat, to se musí vidět. Ty tři hvězdičky dávám hlavně za to, právě proto mě tato komedie tak moc bavila, ale když příběh skočil do reality příšerně jsem se nudil, takže je to tak nějak půl na půl. Rozhodně ale tento film doporučuji. Pár z těch scének je opravdu geniální a kdejaká komedie by jim to záviděla. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No ja se tesil na nejlepsi nosacskou komedii a dost me to zklamalo. Pribeh totiz daval spoustu prostoru pro parodie znamejch filmovejch scen. Coz o to, ty tu jsou, ale jednak jich neni moc a hlavne nejsou moc vtipny. Sem tam se sice je, cemu se zasmat, ale jinak film spis jen tak plyne, aniz by cloveka nejak vyrazne pobavil nebo nastval. Ale Gottschalk a Kruger tady hrajou na svy pomery docela obstojne, pribeh, krome toho skakani do videa uchazejici, tak to ty 3* da. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdyby tě praštil, tak si toho nevšímej. To ho děsně namíchne." Už jsem skoro zapomněl, jak se dá na kostce hodit sedmička, tak jsem oprášil nostalgii, nastartoval videointegrátor a vyslal se do světa zrnících videokazet. Bylo to sice takový dětsky naivní, ale zároveň poučný. Třeba už vím, že objednávat si Bloody Mary může trochu smrdět. Nebo jsem se naučil něco o fair play v boxu. A taky jsem proniknul do díla Franze Schuberta. Znáte ho - Malá noční hudba, tatatatá. A hlavně jsem se zase zamiloval do agentky Ling Ling. Pošlete mi ji v dárkovým balení, protože jinak se stěhuju do toho filmu na Havaji a už nikdy nenapíšu ani slovo o filmu. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Uznávám, je to pekelně dlouho, co jsem tuhle kdysi tak populární věc viděl, ale na scénu s kostkami prostě nezapomenu. Nebo Bloody Mary. Nevěřím, že to má dneska až tak devastující účinky. Dokud se sám nepřesvědčím, je hodnocení jasné. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Asi bych u toho dneska tenisovej loket nechytil, ale jako kluk jsem na tenhle film vždy netrpělivě vyčkával na jednom ze dvou programů, které tenkrát byly. Fantasie, která dvěma idiotům umožňovala přenést se do jakéhokoliv filmu, ovládla celý náš dětský svět. Jakýsi doplněk k těm všem vážným i nevážným Rambům a Indiana Jonesům. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vtipné momenty by se daly spočítat na prstech jedné dřevorubcovy ruky a zbytek je jen eintopfová vata, nicméně vynález podobného charakteru by rozhodně nebyl k zahození. Muži by se ve velkém teleportovali do filmů Janne Jameson, ženy by šly s Vivian utrácet Edwardovy peníze do butiků a já, jakožto odpůrce G.Paltrow, bych se podíval na konec Fincherova Seven, co za překvapení máme schováno v té krabici.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemecká dvojica Nosáčov - Thomas Gottschalk a Mike Kruger - mi nikdy neprirástla ku srdcu. Ich herectvo sa mi zdá dosť prízemné. Vlastne také sú aj všetky tie ich spoločné komédie. Filmy s pomerne dobrým námetom, ale s chabým spracovaním. Využitie sci-fi motívu v podobe zariadenia, ktoré dokáže preniesť diváka priamo do sledovaného video filmu je zaujímavé. Ale inak ani tento diel za moc nestojí. Dvaja nosáči na tri hviezdičky opäť nedosiahli. ** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tentokrát nás čeká dobrodružství při kterém hlavní hrdinové vstupují přímo do filmů. Dočkáme se tedy německé verze Indiana Jonese, Rockyho a Drákuly. Myslím, že na svou dobu je to povedený filmeček. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Hm, takže western, Dobyvatelé ztracené archy, Ples upírů, Rocky, Humprey Bogart... Zajímavé, že Velká filmová loupež vznikla jen o rok později... BTW, ten úvod s gongem je taky parodie, chlapa s gongem můžete vidět např. na úvod Olivera Twista (od Leana) nebo v Tanci v srdci ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Vysoké hodnocení dávám, protože na tomto filmu jsem vyrůstal a možná i díky tomu mě dodnes spolehlivě tihle dva matláci rozesmějí. Ááá gááá ťuk ťuk ťuk. 80% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Je to kravinka, ale jako malej jsem na to koukal do zblbnutí (a povedlo se skvěle), takže musím na hodnocení krapet přitlačit, navíc jsem film už pěkně dlouho neviděl, takže mám i výmluvu... Ty dva další dily už za nic nestojej, ani jako malého mě nebavily, ale nápad s videem, díky kterému se dostávají do filmů jako Indy, Rocky nebo Dracula mě naprosto fascinoval. Pamatuju si, jak jsem se bál až narazí na tu vysušenou mrtvolu, nebo budou utíkat před upíry... pokaždé stejně! Prostě dětská láska, nejde zapomenout. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako celek je to dost slabé a film těžko skrývá fakt, že základní zápletka by vydala ztěží na 10 minut děje. Parodování známých i méně obvyklých filmů je ale kouzelné a tady se určitě dalo ještě trochu vytěžit víc. Skvělý původní dabing z Barrandova je zárukou, že tenhle a ještě i první díl jako asi jediné z celé série stojí za zhlédnutí. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 26.7.2009 - A ja dám plný počet. A možno v tom hrá úlohu aj silná nostalgia, ale INDIANA JONES je skrátka nezabudnuteľný. :-) "Hoši, že jste podváděli. - My ??? Néééééé." Klasika a pre mňa ešte o stupeň lepšie než DVAJA NOSÁČI TANKUJÚ SUPER. Navyše to VAPET vydal s pôvodným dabingom ÚPF. Takže nie je o čom ... (22.1.2009) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poslední ze čtyřdílné nosáčovské série mi první půlku filmu přišel jasně nejlepší a nejhumornější (návštěva Indiana Jonese nebo Draculy jsou fakt vtipné), jenže ke konci se dostaví klasický nešvar mnohých komedií - všechny dobré nápady jsou již vyčerpány, ale ještě pořád zbývá spousta času do konce, tak to vyplníme nějakou vatou a prostě to nějak zakončíme. Druhá půlka slábne tím více, čím více se blíží k závěru. Nápad dobrý, nejvíce dobrých vtipů na film z celé série, ale na rozdíl od těch předcházejících, tenhle nedokázal tu alespoň průměrnou humornost a zábavnost udržet po celý film. ()

Reklama

Reklama