Reklama

Reklama

Mike (Mike Krüger) a Tommy (Thomas Gottschalk) sú dvaja nerozluční priatelia. Tommy už celé roky píše svoj prvý román, a aby mal na živobytie, pracuje v umývačke na benzínovej pumpe. Mike sedí doma a vynalieza. Jedného dňa vymyslí prístroj, s pomocou ktorého môže fyzicky vstúpiť do deja akejkoľvek prehrávanej videokazety. Funguje to znamenite a obaja si užijú na vlastnej koži dobrodružstvá s hrdinami filmu Indiana Jones, keď sa na chvíľu stanú súčasťou jeho príbehu. Po návrate z filmového sveta sa dvojica so svojím zážitkom pochváli atraktívnej Linde, ktorá si príde dať umyť auto. Žena o tom povie svojmu bývalému manželovi, ktorého firma vyrába elektroniku. O Mikeov vynález sa začnú zaujímať aj Nemci a Japonci. A tak majú obaja priatelia v pätách naraz niekoľko agentov. Začína sa šialená naháňačka a bláznivá hra na mačku a myš. Mike s Tommym prežívajú dobrodružstvá, o akých sa im nesnívalo ani v detstve. Spoznajú, že skutočné zážitky sú oveľa zábavnejšie než akýkoľvek akčný film na videokazete. (TV JOJ)

(více)

Recenze (86)

Olík 

všechny recenze uživatele

Takhle to prostě bylo.Vinnetou, Dva nosáči, Hry bez hranic, Sandokan, Sexmise, Strašidla ze Spessartu, Četníci a další artefakty mého dospívání. Nebylo kde stahovat, nebylo na co přepínat a tak když jsme v televizním programu zaregistrovali některou ze zmiňovaných záležitostí, vánoce proběhli klidně uprostřed srpna. Co se týče této ORL taškařice, tak já osobně preferuji Dva nosáče tankující super, ale na tuhle retro tílkálnu si s nostalgickým úsměvem najdu čas i po třiceti letech :D ()

topi 

všechny recenze uživatele

Nejvydařenější díl ze všech Nosáčů, který i po těch hodně letech působí stále vtipně. Osmdesátková atmosféra z filmu přímo sálá a to se mě moc líbí. Klasickej původní výbornej dabing nemá chybu. Nejlepší bylo, když se Nosáči vždycky dostali do nějakýho filmu, tak v každým byl ten přiteplenej týpek, kterej jel po Mikym, he he , to bylo dobrý...Dobrá komedie, které nejen z nostalgie dávám za 4**** ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Asi bych u toho dneska tenisovej loket nechytil, ale jako kluk jsem na tenhle film vždy netrpělivě vyčkával na jednom ze dvou programů, které tenkrát byly. Fantasie, která dvěma idiotům umožňovala přenést se do jakéhokoliv filmu, ovládla celý náš dětský svět. Jakýsi doplněk k těm všem vážným i nevážným Rambům a Indiana Jonesům. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vtipné momenty by se daly spočítat na prstech jedné dřevorubcovy ruky a zbytek je jen eintopfová vata, nicméně vynález podobného charakteru by rozhodně nebyl k zahození. Muži by se ve velkém teleportovali do filmů Janne Jameson, ženy by šly s Vivian utrácet Edwardovy peníze do butiků a já, jakožto odpůrce G.Paltrow, bych se podíval na konec Fincherova Seven, co za překvapení máme schováno v té krabici.. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Je to kravinka, ale jako malej jsem na to koukal do zblbnutí (a povedlo se skvěle), takže musím na hodnocení krapet přitlačit, navíc jsem film už pěkně dlouho neviděl, takže mám i výmluvu... Ty dva další dily už za nic nestojej, ani jako malého mě nebavily, ale nápad s videem, díky kterému se dostávají do filmů jako Indy, Rocky nebo Dracula mě naprosto fascinoval. Pamatuju si, jak jsem se bál až narazí na tu vysušenou mrtvolu, nebo budou utíkat před upíry... pokaždé stejně! Prostě dětská láska, nejde zapomenout. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Mnichově (Německo), na Kanárských ostrovech (Španělsko), na hradě Kreuzenstein (Rakousko) a v Gambii. Hraběnku Frackstein hraje tehdejší manželka Thomase Gottschalka, Thea Gottschalk. (Rattus Rattus)

Reklama

Reklama