Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu známí nosáči vysílají ve své stanici zábavné songy a jsou v širokém okolí velmi populární. To se nelíbí konkurenci a jeden ředitel jedné nejmenované stanice oznámí policii, aby rádio dvou nosáčů zastavila. Jenže je není lehké dopadnout, protože používají nejrůznější převleky... (duklak2)

Recenze (38)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

První komediální snímek dvojice Mike Krüger & Thomas Gottschalk plný taškařic a převleků. Oba také společně s režisérem Sigi Rothemundem spolupracovali na scénáři a vytvořili filmové dílo, které sice poměrně zestárlo, ale z nostalgického hlediska stále pobaví. Že tomu dal český distributor předzvěst dvou nosáčů nepřekvapuje. Stejní herci, stejně pojmenované postavy, stejná komediální nátura. Čert vem, že s pozdější trilogií 'Dva nosáči…’ tohle nemá vůbec nic společného. ‘Pirátský vysílač Powerplay’, tak zní originální název, který prozrazuje, o co v tomto snímku jde. Tommy a Mike provozují nelegální rozhlasovou stanici a jsou velice populární. A tak není divu, že jim úřady jsou po krku. Jenomže to pranic nemají jednoduché, když oba pánové každou chvíli mění svou pozici. Honičky a taškařice sice nemají vyloženě groteskní tempo a na dnešní dobu patřičnou šťávu, i když je místy snaha viditelná, přesto určitou zábavnost ve vínku ještě stále mají. Západoněmecká crazy komedie z počátku osmdesátých let bez bázně a hany, která se ani dnes rozhodně nemá za co stydět. Bonusem je výborný písničkový soundtrack z hity své doby, o kterých si rozhlasoví posluchači ve stejné době v komunistickém Československu mohli nechat jen zdát. Buď jak buď, vyloženě pecka to není, ale při porovnání se zmíněnými Dvěma nosáči, je tento snímek nejzábavnější. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem na to narazil na youtubu a musim rict ze jsem si tenhle prvni dil vubec nepamatoval. Prestoze to nedosahuje kvalit nasledujicich dilu i tak jsem se bavil a byl potesen ze zas tak moc tato komedie nezestarla a pro me osobne jde o lehky nadprumer a rozhodne stokrat lepsi nez vetsina radoby komedii typu "prcicek" dohromady. ()

Reklama

Le6n 

všechny recenze uživatele

Na DVD u nás uvedený ako 'posledný' diel do zbierky a on to pritom bol prvý z nich. Je to na ňom aj cítiť, Gottschalk s Krügerom akoby sa len zahrievali na ďalšie páchanie spoločných komédií. Bohužiaľ u väčšiny dnešných mladých divákov film neobstojí - nie sú tam digitálne efekty a modré pozadie, netočilo sa to v 3D, nie je to paródia na čokoľvek, neprdí a nezvracia sa tam a nemá to ani dvanásť bombastických trailerov na YouTube. Všetko, čo táto komédia má - dvoch správnych bláznov, pár dobrých nápadov a hlášok, dobrú muziku a spád - mi stačí na dobrý pocit, príjemne strávené popoludnie a poctivé tri hviezdy... ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Nejstarší z dílů nosáčů a nejlepší německá komedie 80 let? Ty skopčáci fakt nemají rozum. Tohle je očividně nejslabší díl z celé trilogie nosáčů. Možná to vidět v těch 80 letech kdy se u nás promítala maximálně Harpuna :) tak by mě to třeba trošku nadchlo, ovšem jak jsem již říkal je to nejnepovedenější díl. Škoda. Poznali jste v roli programového ředitele rozhlasu Sama Hawkinse z Vinetua?! Byl to on, jestli se nemejlím :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Typicka komedie s nosacema, divim se, ze neni tak provarena jako ostatni. Gottschalk a obzvlast Kruger hrajou naprosto priserne, cim vetsi traparna, tim se v tom vic vyzivaj a vrchol vseho jsou jejich dve ucitelky, to je neco tak otresnyho, ze bych do nich snad ani nekopnul. Navic je celej film lehce stereotypni, vzdycky nekam prijedou s autem, pripadne pouzijou nejaky maskovani, odkecaj si svoje do radia a uz jsou tu flojdi a honi je a tak furt dokola. Ale nejakym zahadnym zpusobem, stejne jako ostatni komedie tyhle dvojky, dokaze film misty docela slusne pobavit, je vcelku sviznej a hraje uchazejici hudba, takze nuda nehrozi. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v německém Mnichově. (GASTON73)

Reklama

Reklama