Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu známí nosáči vysílají ve své stanici zábavné songy a jsou v širokém okolí velmi populární. To se nelíbí konkurenci a jeden ředitel jedné nejmenované stanice oznámí policii, aby rádio dvou nosáčů zastavila. Jenže je není lehké dopadnout, protože používají nejrůznější převleky... (duklak2)

Recenze (38)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Typicka komedie s nosacema, divim se, ze neni tak provarena jako ostatni. Gottschalk a obzvlast Kruger hrajou naprosto priserne, cim vetsi traparna, tim se v tom vic vyzivaj a vrchol vseho jsou jejich dve ucitelky, to je neco tak otresnyho, ze bych do nich snad ani nekopnul. Navic je celej film lehce stereotypni, vzdycky nekam prijedou s autem, pripadne pouzijou nejaky maskovani, odkecaj si svoje do radia a uz jsou tu flojdi a honi je a tak furt dokola. Ale nejakym zahadnym zpusobem, stejne jako ostatni komedie tyhle dvojky, dokaze film misty docela slusne pobavit, je vcelku sviznej a hraje uchazejici hudba, takze nuda nehrozi. ()

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

Protrpených devadesát minut. Tři další pokračování jsem jako dítě viděl mnohokrát, nikdy na mě ale jednotlivé díly nepůsobily tak otravným a neskutečně odfláklým způsobem jako v tomto případě. Spíš Powershit než Powerplay. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

První díl nosáčů se mi líbil nejvíce a mám ho nejraději. Nápad s rádiem oceňuji. Navíc od Němců nemůžeme čekat zázraky, takže u mě spokojenost. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tohle nosáče tak jak je známe z pozdějších filmů moc nepřipomíná. Humor je spíše intantilní a hloupý. Potěší pouze scéna v holčičí šatně. Ústřední píseň a písničky celkově ujdou. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Ještě to šlo, šílený posedlý ředitel-konkurent pronásleduje zuřivě dodávku těch dvou šašků s vysílačem... :-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Úsměvné, nesmál jsem se nahlas, ale tak nějak neustále pod vousy. Píseň na španělku a saxofon je naprosto parádní. Vyložená hitovka. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si chtěl připomenout tyhle dva týpky a čumím, jak mě to vůbec nebavilo. Vtipný to nebylo ani trochu a hodně jsem se nudil. Nějak mě to odradilo od kouknutí na další díl. 5% :( ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zajímavý německý hůmor 80.let, který mě potěší, když si ho teď mohu s klidem pustit na svém dvd přehrávači v teple domova. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Celá série filmových nosáčů byla udělána na základě plánu komerčního vytěžení slávy dvojice populárních bavorských moderátorů televizních i rozhlasových pořadů. Ve své době to byl úspěšný hit a také v Československu zanechala série výraznou stopu. S odstupem času jsou patrné všechny možné nedostatky. A jediné, co výsledný dojem napravuje, je rozverná optimistická nálada, která dokáže i přes svou zcela zřetelnou slabost vykouzlit úsměv zábavy. A protože rádio, tak neschází ani příjemná hudební složka. Ústřední dvojice zapálených radioamatérů Tommy (sympatický Thomas Gottschalk) a Mike (příjemný Mike Krüger) roztáčí svou formu jednoduché taškařice. Hlavní ženskou postavou je Mikeova sestra Wachtel (Evelyn Hamann), učitelka náboženství na dívčí internátní škole s ambiciózním plánem na úspěšnou budoucnost. Nejzarytějšími odpůrci jsou velitel policejního zásahu Pluderer (Rainer Basedow) a hysterický programový šéf bavorského rádia Dr. Müller-Hammeldorf (příjemný Gunther Philipp), který absurdní honbu bere za své poslání. Z dalších rolí: nespokojený ředitel zemského rádia (sympatický Ralf Wolter), zaskočený ředitel dívčí internátní školy Dr. Eisenhauer (Jacques Herlin), snaživý pátrač nelegálního vysílání Richter (Willy Harlander), šokované nové učitelky dívčí internátní školy slečny Pfiff (Beate Hasenau) a von Hase (Gisela Krauss), či žákyně dívčí internátní školy a nadějná gymnastka Susi (půvabná Denise Bielmann). Je to naivní a místy dokonce přihlouplé. Přesto svojí energií a neposedností dokáže občas vyloudit tolik očekávaný úsměv. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Státem organizovaná kultura (jediné státní rádio) se nikomu dvakrát nelíbí, a tak není divu, že pirátské vysílání Mike (Mike Krüger) a Tommyho (Thomas Gottschalk) má obrovský úspěch. To si samozřejmě státní správa nechce nechat líbit, a vynaloží jakékoliv úsilí, aby vysílání pirátského rádia přerušili... Musím přiznat, že oproti oběma pokračování jsem Dva nosáče a rádio nikdy neviděl. Ale také musím přiznat, že mi to ani dvakrát nechybělo. Možná v roce 1982 to mohla být dobrá sranda, ale v roce 2011 jen divák neuvěřitelně zírá, co vše bylo dříve možné (Západní Německo, Československo - myslím, že všude to bylo stejné - akorát u nás by se patrně tento film vysílat ani nesměl - to by tak scházelo, aby se někdo chtěl postavit státní moci). Vtipy ve filmu jsou povětšinou docela ubohé (opět z dnešního pohledu), nicméně pár se jich přece jen podařilo (internát)... ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Ne USA, ale Německo je země neomezených možností. I člověk s evidentně naprosto podprůměrným smyslem pro humor zde může napsat úspěšnou komedii, při které se Němci chechtají, až se za mosty na svých kožených kalhotách popadají. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerné a trapné. Kdysi jsem viděl nosáče jak tankují super a s videem a docela jsem se bavil, ale tohleto je děs ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Thomas Gottschalk a Mike Kruger to znovu roztáčejí a tentokrát na to půjdou přes převleky. Nic ale extra k zasmání. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Neni to spatne.Gagy docela dobre.Ustredni dvojice a hudba dobra.Davam 50 procent.Avsak Dva nosaci a video bylo lepsi.Tato komedie se vsak ztrati a neni tak popularni...V tomto filmu dva nosaci "kradou" a maji vlastni radiovou stanici.Davam 3 hvezdy hlavne za Mikea a Thoma. ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

První z komedií s Thomasem Gottshalem a Mikem Krúgerem, která u nás bohužel někdy neběžela. Viděl jsem ji několikrát v německé TV a příjemně jsem se bavil. Snad se někdy dočkáme i u nás. ()

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Z úcti k mojím oblúbencom Thomasovi a Mikeovi musím predsa dať 4 hviezdičky aj keď chvílami to bolo až umelo a trápne natahované! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

První komediální snímek dvojice Mike Krüger & Thomas Gottschalk plný taškařic a převleků. Oba také společně s režisérem Sigi Rothemundem spolupracovali na scénáři a vytvořili filmové dílo, které sice poměrně zestárlo, ale z nostalgického hlediska stále pobaví. Že tomu dal český distributor předzvěst dvou nosáčů nepřekvapuje. Stejní herci, stejně pojmenované postavy, stejná komediální nátura. Čert vem, že s pozdější trilogií 'Dva nosáči…’ tohle nemá vůbec nic společného. ‘Pirátský vysílač Powerplay’, tak zní originální název, který prozrazuje, o co v tomto snímku jde. Tommy a Mike provozují nelegální rozhlasovou stanici a jsou velice populární. A tak není divu, že jim úřady jsou po krku. Jenomže to pranic nemají jednoduché, když oba pánové každou chvíli mění svou pozici. Honičky a taškařice sice nemají vyloženě groteskní tempo a na dnešní dobu patřičnou šťávu, i když je místy snaha viditelná, přesto určitou zábavnost ve vínku ještě stále mají. Západoněmecká crazy komedie z počátku osmdesátých let bez bázně a hany, která se ani dnes rozhodně nemá za co stydět. Bonusem je výborný písničkový soundtrack z hity své doby, o kterých si rozhlasoví posluchači ve stejné době v komunistickém Československu mohli nechat jen zdát. Buď jak buď, vyloženě pecka to není, ale při porovnání se zmíněnými Dvěma nosáči, je tento snímek nejzábavnější. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Thomas Gottschalk a Mike Kruger ako dvaja nosaci v nemeckej komedii z osemdesiatych rokov,nebolo to zle,ale predsa len tomu nieco chybalo,povedal by som taky priemerny film...:-) ()

Reklama

Reklama