Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jen žádné strachy, tady je k mání dost mrtvol a hodně vražd k rozlousknutí. Ve svižném rytmu jsou další a další vrazi vražděni předtím zavražděnými vrahy a na vás je, abyste si dávali dobrý pozor. Protože mrtví sice neumírají, živým se to ale stát může... třeba od záchvatu smíchu. (oficiální text distributora)

Recenze (18)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mrtví neumírají. A taky neutíkají. A tohle je docela zábavná zombie komedie ještě z doby, kdy toto zlaté pravidlo platilo. Až se mi nechtělo věřit, že postavu živého a nemrtvého hlasatele hraje jeden a ten samý herec. Elliott Gould si svou roli fakt užil a je neskutečně zábavný. Stejně jako Mark Moses. Taková místy možná až dětinsky prdlá zombie komedie, dobře ale sednoucí do své doby. Jsem docela rád, že jsem ji viděl až čtvrt století od jejího vzniku. Tehdy bych si ji možná tak neužil. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na filmu je asi text distributora. Připadalo mi, že jsem se díval na jinej film, protože jinak nedokážu pochopit zdejší hodnocení. Evidentně mám úplně jinou představu o tom co je komedie. Za mě je to megatrapárna. Nikdy víc. Odpad...🤢🤮 ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Elliott Gould boduje v každé scéně,ikdyž jen na pár vteřin projde coby zombík. Jeho herecký talent je nevyčerpatelný a film z něj čerpá. Škoda,že film měl vyditelně malý rozpočet,protože se prakticky odehrává jen v kancelářích televizní stanice,jen chodby a tak. Chyběla mi nějaká scéna na nějaké party se zombím Elliottem nebo v domácím prostředím. To je přece jenom mínus,nevím jestli to tak režisér chtěl a nebo to bylo na rozpočtu. Ostatní herci hrají dobře,vtipy jsou opravdu skvělé a nejvtipnější scéna je u mě,kdy woodo uklízečka čte tajně zprávy v zákoutí a on to po ní opakuje. "Sakra,na zem mi spad ten zasranej papír" doprovázený škleby a smíchem Elliottem. I ostatní zombí jsou skvělé,stejně tak i detektiv. "Pane máme tu mrtvolu,novou. " "Pane odvolejte ohledávače,kriminálku,ta mrtvola se ztratila. Ale u téhle je to poprvé." Závěrečné odhalední a následná automobilová honička se zombíky,no co více dodat. "Tady Barry Barron. Dobrou noc. Hahahahaha blblblebleble. Hohahoha." ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z dnešného pohľadu trápne, v minulosti celkom vtipné, najmä keď bol človek ešte dieťa bez nárokov na kvalitu. Ale dnes sa už točia väčšie hovadiny, keď už každý puberťák môže zavesiť na Istagram video ako má fazuľové vetry. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si: už poněkud starší zombie komedie „říznutá“ gangsterkou, to by nemusel být zas až takový průser, leč opak byl pravdou. Byl jsem hodně zvědavý, co předvede Elliott Gould, kterého znám hlavně z Ocean's Eleven. No a k mému překvapení je tohle tak ulítlé a dementní až to místy už nebylo ani srandovní. Při některých situacích jsem se skutečně zasmál, tedy hlavně do té doby, než začala černá uklízečka měnit v zombii jednoho maníka za druhým, ale byl to spíše nucený smích, nežli pořádný odvaz. Přišlo mi, že režisér a scénárista v jedné osobě Marmorstein je zřejmě lehce retardovaný, když něco podobného vůbec dokázal zplodit, ale tak v minulosti i dnes už může točit kdejaké pako. Mít tak do patnácti roků, zřejmě se u toho budu taky válet smíchy, hlavně díky těm ujetým hláškám, jenže teď jsem se jen nervózně poohlížel po časomíře, kdy už to konečně skončí. Za vůbec nejvtipnější pasáž celého filmu považuji moderování nočních zpráv již obživlého Barryho. Od té chvíle to šlo s úrovní celého filmu i zábavy z kopce. Pokud by se film odvíjel tímto směrem i nadále, byl bych určitě spokojenější. Bohužel na řadu přišli dva „typičtí“ policajti (jejichž IQ nedalo dohromady ani tu potřebnou 50tku) a vše šlo do kopru. Nastalo období zmaru a trapnosti (potržené tou automobilovou honičkou a „předávkou“ skrze okna).30% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

U tohodle jsem se smál až to nebylo hezký. Čekal jsem totální blbost, ale dostal skvělou komedii se zombíky. Těžko říct jestli to brát jako komedii a nebo už spíš jako parodii, protože to co v tomhle filmu tvůrci nechali zahrát, už byla jedna absurdnost za druhou dotažená skoro až k dokonalosti. Nejvíc jsem se smál tomu mladýmu poldovi, co se mu neustále ztráceli mrtvoly. V téhle tv stanici bych chtěl pracovat. Určitě vřele doporučuju všem co se chtějí od srdce zasmát. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Netvrdim ze nebolo par scen na ktorych som sa par krat pousmial ale celkovo je to teda riadna debilita..Zal nieje to jeden z tych filmov ktore su debilne az su vlastne zabavne.Najlespia postavicka bola asi proaktivny detektiv ktory zvolaval posily, obhlaidacov a neviem co este dalej. ()

charge 

všechny recenze uživatele

V osmi letech zábavná komedie, po letech extrémní stupidita, na který je nejlepší nanejvýš obal videokazety od Larsu, kvůli kterýmu jsem si to kdysi půjčil. Nelogický chování a trapnost v podstatě všech postav, taky mikrofony v záběrech. Hvězdu za krapet situačního humoru a nechápající výraz Roberta Dryera, coby hlavního kumpána. A dabing tomu taky moc nepřidá, ale i bez něj by tahle zbytečnost stejně nebyla o moc lepší. 10% ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Zdá se, že jsem našel nové dno, protože něco tak strašně retardovanýho jsem snad ještě neviděl. Debilní policajt i moderátorka, pitvořící se retardovaní zombíci v čele s ultradementním zombie moderátorem, vyžraná soulová voodoo uklízečka a jako vrchol úděsná honička a zprávy. Za Elliotta Goulda jsem se styděl a ptal jsem proboha proč? To si nepřečetl scénář? 53% na ČSFD je výsměch. ()

toi-toi odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútno zlo a úbohosť.. Zábavné asi iba pre toho kto sa zabaví na dvojdňovom maratóne prdenia podpažím. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Tak zemřít od záchvatu smíchu se mi v tomhle filmu opravdu nepoštěstilo, ale smrt nudou by byla o dost reálnější. Vyjma scény kdy se zombík pokoušel moderovat zprávy o jedenácté, ve filmu moc vtipných pasáží nebylo. Hororové to samozřejmně taky moc nebylo, takže nevím kde se bere to celkem vysoké hodnocení filmu. Nicméně je fakt, že ačkoliv film se mi zdál poněkud slabý tak jsem ho dokoukal do konce s pocitem, že třeba ještě něco přijde. Bohužel nepřišlo a já nemůžu hodnotit lépe než za dvě hvězdy. 45 % ()

Didon.pipi 

všechny recenze uživatele

Moji dceři bylo třináct a mým dalším třem dětem, držícím basu s tou nejstarší, ještě o hodně míň, byl rok 1992, když mi daly nůž na krk s tím, že chtějí vidět zoombííífilm. Jasně, puboši a děti, co nechtěly bejt za trubky, co nevědí, o co gou a ber, kde ber, takže mrtví neumírají a co jako? Upíroviny a základy pohlavního života ze školy už znaly a já jim teda naservíroval do života tenhle film, zůstal dodnes na piedestalu filmů, který neumírají a jsou zapsaný v naší rodině, je z něj již skoro nepoužitelná kazeta, ale milujeme ho a vždycky se u něj chechtajíc srodíme!!!!! I herecky je to skvělá podívaná, vřele doporučuju milovníkům zombíkomedií! Navrhl bych to i do učebnic zombííííklasiky pro základní školy!!!!! ()

DarkAngelus 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal tento film jsem viděl poprvé dnes a lituji toho že jsem se na něj nepodíval již dřív.Mám rád horory se zombíkama ale tato komedie je opravdu skvělá a herecký výkon Elliotta Goulda je opravdu vtipný,dloho jsem se tak nezasmál :o) Tak kdo má rád zombie a humor tak se určitě na tento film podívejte. ()

FakinAdsso 

všechny recenze uživatele

U tohohle snímku by umřel i ten největší zombie ze všech. Kolik umu to chce natočit nejnudněší komedii s takovým ansablem? Neberte mě zle, já si umím najít guilty pleasure v ledasčem a dovolím si tvrdit, že správně vypointovaná komedie zakládající si na postavách a jejich několika zdánlivě málo výměn hlášek, by mohla být jednou z dalších. Škoda že se to nekoná. Nudil jsem se k smrti a jednu hvězdu to dostává jen za pár vzácných a světlých momentů. ()

Reklama

Reklama