Reklama

Reklama

Krueger: The Slasher from Elm Street

Krátkometrážní / Drama / Horor
USA, 2014, 9 min

Obsahy(1)

Obyvatelé Springwoodu jsou zděšeni nenadálým vzrůstem pohřešovaných dětí. Jako poslední zmizel malý Mikey. Jediný, kdo si z toho nic nedělá, je Freddy Krueger. Protože právě on má své malé tajemství… (SOLOM.)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak máme zde zase krok zpět. Chris R. Notarile a ty jeho shorty stojí většinou za hovno. Ho to asi baví, ale fandové Noční můry z něj mají (nebo už vlastně ani nemají) legraci. Minulý díl Krueger: A Walk Through Elm Street (2014) mi dal naději, že se tenhle patlal snad konečně polepšil, ale tohle byla nuda. Náznak atmosféry lze sice vycítit alespoň u scénky (honičky) s malým chlapcem, ale to bylo sakra málo… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chlapík, čo to točí a chlapík, čo to hrá, majú neskutočnú výdrž. Nič, ani ´´pochvalné´´ recenzie, ani samotný look týchto elmských kraťasov ich nedonúti buď zlepšiť kvalitu, alebo sa proste na to vysr... ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Další z amatérské řady o Kruegerovi. Já si to docela i užívám a jsem rád za to, že se toho Chris R. Notarile takto ujal, jelikož jeho snímky jsou mnohem lepší, jak Bayerovo remake. Jen tak dál. ()

Reklama

Reklama