Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak se vypořádají s nečekanou svobodou dvě dospívající děti, jejichž rodiče se vydali na plavbu jachtou po oceánu? Co udělá odloučení s dosud perfektně fungující rodinou? A co když do tohoto rodinného „testu" vstoupí další, nečekaně dramatická událost? (CinemArt)

Recenze (338)

janinka123 

všechny recenze uživatele

Film, který má v sobě zajímavé kouzlo. Někdy tam bylo až moc mrtvo a ticho, ale ten pes (psi) předvedl výborný výkon. Z Daniela Kadlece bude jednou výborný herec. ()

Magyana 

všechny recenze uživatele

Příšerná ptákovina. Komentář bude obsahovat SPOILERY. Chcete-li zkazit film, dejte tam všechno. Nadržené teenagery s kyselými ksichty, problémy se školou, rodiče v trapu, trochu nahoty, zdravotní problémy, ohrožení života, transplantaci ledviny, rodinnou tragédii, nevěru, a navrch ještě mnohaminutové záběry na ztroskotaného psa. Pak to všechno smíchejte a snažte se za každou cenu vydojit z diváka nějakou emoci. Asi jsem pařez, ale nepodařilo se. Jediná emoce, která ve mně po zhlédnutí tohoto dílka zůstává, je vztek za ztracených 95 minut mého života. Viděla jsem to do konce jen proto, že mi byl odepřen ovladač. ()

Tercikkk 

všechny recenze uživatele

Režie, střih, kamera, hudba, herecké výkony (zvlášť musím vyzdvihnout toho psa)...To všechno super...Trochu celkový dojem pokazil mdlý a docela předvídatelný děj...Jinak by to byl úplně ukázkový festivalový film...Tak třeba příště ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Konečně něco nového a ne jen trapná česká komedie. Bohužel je to nějaké prázdné. Třetí hvězda jen za ty hezký holky =) ()

Salvator 

všechny recenze uživatele

Moderní rodina ve své bezchybnosti ukáže zvláštní směs vztahů a vzájemného nepochopení. Film je tak chvílemi emočně zcela ledový. Paradoxně právě to je jeho největším kladem. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Rodiče odjeli jachtařit na druhý konec světa a doma zůstali jejich dvě dospívající děti... Neoriginální příběh bez nápadu, neuvěřitelně rozvleklý a roztažený mnoha (ale neskutečně mnoha) zbytečnými a nesmyslnými pasážemi a záběry, bez emocí (které se díky tématu příběhu nabízely), bez silnějších okamžiků, které by se - zvláště v závěru - asi daly čekat. Ani herci nic mimořádného nenabídli (neměli co nabídnout). Ty České lvy (nominace) a další posbírané ceny proto příliš nechápu. 20%. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za výtahovou hru s Křenkovou a nepředvídatelnost děje. Tím pozitiva končí. Nuda s velkým N. Scény mlčení. Příběh by mohl být sestříhán na třicet min a bylo by to fajn. Psa trosečníka vyhodit úplně. ()

Nugat 

všechny recenze uživatele

Prostě nebít sobec a jezdit buď s dětmi nebo nikam. A psa sebou tahali jen aby byl film zajímavější.... ()

fooggyy7 odpad!

všechny recenze uživatele

Bůch mi pohrozil, že když se ještě jednou budu dívat na rodinný film, vypíchne mi voko. Dokoukal jsem to jenom kvůli psovi. Čekal jsem, že se skamarádí s krokodýlem anebo s klokanem a zachrání se. Mýlil jsem se, byl očipovanej ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Chabé pokusy o statické artové zábery, nezrozumiteľné (doslova) dialógy, nútené scény a umelé skombinovanie všetkého dejovo možného. Jedna chabá hviezda ide za úvodnú zápletku a pšika. ()

honzzaq 

všechny recenze uživatele

Rozhodně oceňuju odvážnost jít vlastní cestou a jsem rád za každý český film vybočující z debilních mainstreamových komedií. To drama v druhé půlce filmu bych si ale představoval trochu trochu více "nervydrásající", nebo řekněme hutnější atmosféru. Tohle mě úplně nechytlo, a závěr se psem už byl přes čáru. Jednou stačilo. 50% ()

BarGoldstein 

všechny recenze uživatele

Proč musí filmy točit Jogurti, když umí natáčet jen bezduché zírání? I když, mohli Rodenovi cvičně upižlat varlata tupým příborovým nožem a zašít mu je do huby. ()

Související novinky

Chcete vyhrát cestu na festival do Cannes?

Chcete vyhrát cestu na festival do Cannes?

06.03.2017

Program Kreativní Evropa MEDIA letos v lednu vyhlásil celoevropskou soutěž s názvem #euFilmContest, v níž si filmoví fanoušci mohou otestovat své znalosti současného evropského filmu. Deset… (více)

Nominace pro 24. ročník cen Český lev

Nominace pro 24. ročník cen Český lev

18.01.2017

České lvy letos budou velkým česko-britským duelem. Masaryka se 14 nominacemi totiž vyzve na souboj Anthropoid s 12 nominacemi, jimž v hlavní kategorii sekunduje Rodinný film, Hřebejkova Učitelka a… (více)

Tokijský mezinárodní filmový festival

Tokijský mezinárodní filmový festival

26.12.2016

Tento festival patří mezi 15 nejvýznamnějších filmových festivalu podle asociace FIAPF. Založený byl v roce 1985 a první čtyři ročníky se konaly co druhý rok. Od pátého ročníku až do současnosti se… (více)

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama