Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná malířka Janine Turner portrétuje podivínského spisovatele. Pod jeho zevnějškem objevuje inteligentního, zábavného a laskavého člověka, jehož znetvoření nemůže zakrýt vnitřní krásu. Oba musejí čelit svému strachu nebo ztratí lásku života. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

natalanka 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kráska ale Zvíře? No uznejte sami, že ten chlap má něco do sebe a dalo by se i říci, že Vás upoutá svou brutální krásou. Prostě neuvěřím, že se jeho tváře může někdo leknout. Film je ryze odpočinkový a příjemně se táhnoucí jako lžička medu, hlavu máte volnou, nemusíte nad ničím přemýšlet protože dopředu víte, že Vás čeká Happy end. Je to milý film a doprovází ho krásná hudba. Tak proč ne? :-)) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nic, nic a zase nic. Zbožňuju tuhle pohádku, ale ne v téhle podobě. Tohle se mnou ani nehnulo, vlastně mám pocit, že se o to ani nikdo nesnažil. Jako by to herci odříkali z nutnosti. Podle mě se člověk musí při romantice aspoň jednou usmát na obrazovku a to při závěrečné scéně. Tady se mi to nestalo. Vůbec. ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Kombinace Krásky a zvířete s romány od Daniely Steelové či Rosamunde Pilcherové... vysledkem je přeslazený příběh o tom, jak se mladá, atraktivní malířka zamiluje do nevzhledného boháče se "sexy mozkem"... jo a hlavně protože má charakter... ach jo. Celkem slušné herecké obsazení zachraňuje někdy až přehnanou kýčovitost scénaře, takže ve vysledku jsou to dvě hvězdičky. ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Ani vyjímečný půvab Janine Turnerové neudělal z tohoto filmu něco na co by se dalo koukat. Jedná se o moderní parafrázi klasické pohádky o Krásce a Zvířeti, jenže v tomto případě je zvíře Sloní muž. Při sledování jsem se zařekl a rozhodl jsem se tento potrat dokoukat až do konce. Bylo to bolestivý a v jistym smyslu jsem teď doživotní filmový invalida. Plitké dialogy, které dokonce v některých chvílích popíraly sami sebe. Naivní malířka, kterou opustí přítel a umře jí otec najde zalíbení v obludě s krásnou duší. Věc které nikdo nevěří je zde rozpracována v neskutečné šíři hodiny a půl. Ve filmu nehraje jediný herec který by postavu prožil a vtiskl jí alespoň náznak povahových rysů. Především potom herec hrající malířina bývalého přítele prostě přišel svůj text odřikat odněkud od traktoru nebo z knajpy. Janine je skvělá jako temperamentní typ emancipované ženy, krásná, čistá a prudká. V tomto případě, kdy její jedinou úlohou bylo pěkně se usmívat, nebo spíš prorazit úsměvem kru make-upu na obličeji, není dobrá a její šmrnc se courá někde daleko za ní. Nebo spíš někde chlastá. Každopádně jednohubka, po které neštěkne ani pes a zároveň znásilnění talentu Janine Turner. Never more. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Typická červená knihovna. Je to jako byste otevřeli jednu z těch knih s červeným obalem a děsivě kýčovitým romantickým obrázkem (polonahý muž s dlouhými vlasy - polonahá žena s dlouhými vlasy) a četli. Na nic víc si tento film nehraje a já myslím, že jako další variace na krásku a zvíře, je to ve svém žánru povedené. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama