Reklama

Reklama

Bůh ví, co

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

New York City. Uprostred treskúcej zimy, kde sa pár zúfalcov snaží prežiť na ulici, Harley (Arielle Holmes) bláznivo miluje Ilyu (Caleb Landry Jones), ktorý jej ukázal svet, o ktorom si myslela, že neexistuje. Na začiatku bol Ilya princom a najsladším chlapcom na svete. Mal trpezlivosť a svojím spôsobom bol elegantný. Harley venoval veľa darov, vrátane toho, že jej ukázal veci, o ktorých nemala ani tušenia. Odhalil tak aj najsladšiu stránku jej povahy, aj tú temnú, kvôli ktorej dievča iba na okamih zaváha v rozhodnutí vziať si život, len aby Ilyovi dokázala, ako veľmi ho miluje. (sochoking)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Jelikož štáb neobdržel povolení k natáčení a nechtěl na sebe poutat přílišnou pozornost, stejně jako s ohledem na citlivé téma filmu, se častokrát filmovalo z dálky pomocí teleobjektivů. (HellFire)
  • V průběhu celého natáčení filmu byl Buddy Duress (Mike) hledán policií, která ho nakonec dopadla jen několik dnů po skončení natáčení. Premiéru filmu strávil ve vězení, odkud jej propustili několik týdnů před zahájením natáčení filmu Dobrý časy (2017) v únoru 2016. Na podzim roku 2019 se opět ocitl ve vězení a od té doby v něm přerušovaně strávil několik měsíců na základě obvinění z držení omamných látek, drobných zločinů, krádeže identity a vyhrožování. (HellFire)
  • Arielle Holmes (Harley) žila ještě před zahájením natáčení na ulicích New Yorku. Jakmile ji objevil jeden z režisérů filmu Josh Safdie, podělila se s ním o spoustu zážitků – popsala mu do detailu svůj život ženy závislé na heroinu, tragický vztah s Ilyou a život bezdomovce. (HellFire)

Reklama

Reklama