Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žádné scénky, žádné připravené skeče, ale pravá stand-up comedy show tak jak ji znáte z amerických a britských televizí. Naši komici mluví o sobě, svých životech, světě kolem nás, a samozřejmě o věcech, o kterých se běžně nemluví. Od září vysílá internetová televize Stream.cz. (StreamCZ)

Recenze (17)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Je to hodně podobné Na stojáka, v poměru je to méně vtipné, ale najde se tu i dost povedených kousků. Tigran Hovakimyan je bezpochyb nejlepší a jeho super ´´životní´´ příhody. Ještě není špatný Adam Balažovič s rybařením. / Viděné epizody *33.dílů / ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Honza Geryk a Tomáš Reitz jsou moc super, stand-upy ostatních mají pár světlých okamžiků, ale jinak marně hledám jejich smysl, vtip a pointu. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Většinou (pod)průměrné, někdy špatné, někdy tristní, občas dobré, výjimečně skvělé. Na dlouhou chvíli v práci obstojné... 60% ()

serger 

všechny recenze uživatele

Naživo je Underground Comedy fajn, ale pro obrazovku show asi ještě není dostatečně zralá. Její problém s nadbytečnou a většinou zbytečnou vulgaritou se tady nemůže rozplynout v atmosféře sálu, ale naplno vyzní do ticha, které pak zůstane místo smíchu. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Hodně chabé, místy i velmi trapné. Česká humorná scéna upadla se jmény Wimmer, Kopecký, Menšík, ... skvělí vypravěči a inteligentní humor. Dnes divákovi stačí poslouchat blbosti a sprostá slova. ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Stream se prezentuje jako internetová televize a přitom většina obsahu je absolutní odpad. Tenhle pořad nebo co to vlastně má být k tomu fekálu řadím taky. ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Stand up show je u nás opravdu velmi bolestivé téma, jelikož je málo lidí, kteří jí utáhnou. Tady jsem se opět propadal trapností nad velmi špatným humorem. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Já se přiznávám, že jsem vyznavač černého humoru a tak mě i některé přestřelené vtípky v Undergroun Comedy nemohou vyvést z míry nebo urazit. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Radeji bych si nechal ponorit ruce do kyseliny, nez pohnout koutkem ust na znameni usmevu. Jakykoliv pokus okopirovat neco, co funguje v zamori, u nas dopadne tak tragicky jako vanocni trhy v berline. Lidi co na to dokonce chodi nazivo, si musi doma propichovat genitalie rezavou jehlou, jinak si tenhle sadomasochismus nedokazu vysvetlit. ()

zekon odpad!

všechny recenze uživatele

Nezábavná trapárna kde smích vyvolává pouze dav a v něm patrně osoby kterým stačí k smíchu párek s hořčicí. ()

Sofius odpad!

všechny recenze uživatele

Vyskočilo to na mě na streamu, tak jsem se podíval na jeden díl. Tohle mělo být vtipné? To není možné, to musel být nějaký slabší díl, zkusím jiný. Hmm, tak tohle bylo ještě horší. To není možné, to by se neodvážili takhle dát na stream, vždyť by to snižovalo návštěvnost pouhou přítomností. Musím mít smůlu na špatné díly, zkusím ještě jiný. Cože? Tahle sbírka trapnosti, sprostoty a nevkusu že má být zábavná? Pomalu mi začína docházet, že ten první příšerný díl byl možná to nejlepší z celé série. Zkouším ještě pár dalších dílů, ale je to marnost nad marnost a nemohu uvěřit, že měl někdo odvahu to publikovat namísto pečlivého zničení paměťového média, na kterém to bylo zanamenáno. Když máte štěstí, díl je pouze trapný, když štěstí nemáte, odnesete si znechucení a psychickou újmu v podobě obav o budoucnost české kultury, případně ještě obavy další. Ani jeden z vystupujících neumí česky a mnohdy se neumí vůbec vyjadřovat. Všichni "používaj takovej ten hnusnej odpornej pražskej slang", který se nikdy v hodinách českého jazyka nevyučoval, ale asi mají nějaký tajný spolek, kde se ho pokoutně učí a snaží se ho rozšiřovat do médií. Celý tenhle pořad je jen další ze smutných důkazů, že Praha, přes svoji bohatou a slavnou minulost, je v současnosti úplně mimo realitu zbytku republiky a přestože všude jinde by je s takovým trapným vystoupením vypískali, v Praze to je považováno za "hustý"... Leda produkt látkové přeměny, dím vám, ubozí blahoslavení, chudí nejen duchem. ()

Kate00 

všechny recenze uživatele

skvělí pořad v Česku se bohužel Stand up komedie nikdy nestane tak mainstream jako třeba v USA či UK. Skvělí pořad určite stojí za zkoušku a možná vás tenhle druch humoru chitne. Určitě je skvělé že si to nehraje ne ''na stojáka'' ale komici dělají skutečnou Stand up, bez zbytečné cenzury či ňjákého ohledu na ''citlivost'' diváka. ()

Reklama

Reklama