Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který sice nenadchne, ale rozhodně neurazí. I herecké obsazení má docela vyvážené: Stuart Townsend pro ženské oko, Thandie Newton pro mužské, Gabriel Byrne to táhne jako herec a i těch pár minut, kdy se tam objeví Sly, je docela sympatických. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, to ne. Navíc jeden z posledních předtím než se z Thandie Newton definitivně stal kostnatý věšák na šaty:P Ale mást diváky stejným názvem jako měli Hráči s Nortonem a Damonem, to je sviňárna, páni distributoři. 60% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Slabý podrazácký vývar s maximálně předvídatelnou, neoriginální a nelogickou pointou. 55% Zajímavé komentáře: otík, Jordan ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro poker a i když tento film určitě je oddechová záležitost, dost dobře jsem se bavil. Dobrá role Sylvestera Stallona. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Young: 1. Shade [3:29] ,2. Wisdom in Pain [3:44] ,3. Twin Turban Testimony [2:58] ,4. I Could Have Jumped [2:50] ,5. The Booze Buzz [5:45] ,6. Incapable of Choosing [2:27] ,7. Slippery When Wet [2:30] ,8. Dancing with a Wet Handkerchief on Your Mother's Grave [4:05] ,9. Dizzy Miss Mizzy [2:09] ,10. I Regret [2:23] ,11. Salamander Schmorgesborg [3:17] ,12. The Parlor of Prestidigitation [2:32] ,13. The Dean's with the Professor [2:39] ,14. Sniffing Play Dough [2:18] ,15. Yachumflatz [2:52] ,16. Shades of Grey [3:35], ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne velka kravina. Stylem mi to trosku prislo jako Chladnokrevne, taky chce kazdej kazdyho podvest, jenze zatimco tam to bylo napinavy tak tady to je nuda. Vetsinou vam je dopredu jasny jak ktera situace dopadne. Kdyby tam bylo aspon poradny hrani pokeru, jenze to taky stoji za hovno. Celkem tu sou dve hry z nichz ta druha ma bejt jako vrchol celyho filmu a na to mi prisla dost nudna. Stallone, ktery se tu objevi az ke konci uz je pekne seschlej a svoje repliky jen tak odrikava misto aby je hral. Ale abych Slyovi nekrivdil, ostatni herci taky nic nepredvedli. Sice jsem od filmu nic moc necekal, ale presto jsem byl zklamanej. Jedina scena, ktera se mi libila, bylo brani ledviny. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Příjemně obsazená variace na PODRAZ, ve které překvapí kvalitní herecký výkon Sylvestera Stalloneho. Občas si říkám, jak by to vypadalo, kdyby se po Rockym nedal na "akční" dráhu a hrál v nějakých dramatech nebo tak ... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměr film o pokeru. Škoda, že výrazný je jenom konec, jinak celkem nuda. Sylvester Stallone příjemně překvapil, ale ve filmu ho moc nečekejte, stejně jako Melanie Griffith. Více než výstižný komentář napsal uživatel Sud, naprosto se s ním ztotožňuji....... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych zasedl za pokerový stolek s brilantním podfukem v rukávu, tak bych se patrně hbitě proměnil v kavku, které se křížová trojka ani modlením nechce proměnit v srdcové eso a z jistého bohatství by byla ztráta celoživotních úspor. On se totiž s výskytem stotisícových žetonů vždycky odněkud vynoří Dean Stevens a jednoduše přitáhne bank do své bezedné šrajtofle. A jelikož nic není tak pravého jako faleš pokerového hráče, tak si myslím, že pro fandy obrázkového hazardu, pohodové kombinatoriky a krásných žen jsou Hráči velice slušnou volbou. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Od začátku bylo jasný, že všechno míří k poslední a závěrečný hře, která měla být vyvrcholením celýho filmu a to se v rámci možností povedlo, ale jinak je to spíš nezajímavý a Stallone je tady bohužel jen jako nějaká hráčská legenda a neni tam z jeho strany ani náznak násilí a to k němu moc nesedí a ještě k tomu se tam objevuje jen sporadicky, dokonce i Gabriel Byrne je velice nevýrazný a do jeho role mohli obsadit kohokoliv jinýho a nic výraznýho by se tim nezměnilo. Na to jaký to má herecký zastoupení to je zklamání, ale naštěstí jsem s tim tak trochu počítal, takže mi to přišlo jako průměr ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro hráče pokeru: Pro nás ničím zajímavý film kromě toho, že se týká pokeru. Omaha už není v kurzu, teď se prostě hraje Texas holdem. Navíc v době dabingu ještě nebyla zažítá terminologie výrazů, takže většina řečí u stolu mně rvala za uši. Trapné vystřelování karet z rukávu si měli nechat do nějaké estrády. Pro ostatní: Film plný nelogických událostí, který se nás stále snaží nečím překvapit, ale ta snaha je tak křečovitá, až je to k smíchu. Já však při hodnocení jejich snahu beru v potaz. Tolik známých herců bych v něčem takovém opravdu nečekal, ale i to drží film nad hranicí průseru. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Klasický podfukářský film obzvláštěný účastí Sylvestera Stalloneho, bez kterého by se tento film obešel. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý film z prostredia hazardných hier. Má dobrý príbeh o skupinke priateľov, schopných podvodníkoch, ktorí sa živia podvádzaním všade, kde sa len dá a tak sa túžia dostať na pokrový turnaj, v ktorom ide o veľké peniaze, aby obrali aj najlepšieho z najlepších, ktorého ešte nikdy nikto neporazil. Spracovanie je bez problémov, síce dej sa drží hlavne zaužívaných schém, takže prakticky všetko ide tak ako má, ale dôležité je, že tie menej dôležité scény sú bez problémov pozerateľné a nenudia a tie dôležitejšie sú dosť zábavné. Scén, ktoré sa venujú hrám nie je až tak moc, ale všetky sú dobre vymyslené, pomerne napínavé a obsahujú aj nejaký slušný záverečný zvrat, obzvlášť finálna hra, ale jej vyústenie je už kvôli predchádzajúcemu dianiu predsa len predvídateľné. Herecké obsadenie je výborné, z hlavného tria zaujme hlavne Gabriel Byrne, poteší Sylvester Stallone v úlohe najlepšieho hráča, Jamie Foxx, ale ten už nemá až tak moc priestoru a zaujímavý záporák Roger Guenveur Smith. Réžia a technická stránka nie sú ničím výnimočné, ale splnia si potrebný štandard. Očakával som oddychovku bez výraznejšej slabiny a so zaujímavou postavou Sylvestra Stallona a presne to som aj dostal. Znovu si to už nepozriem, ale svoj účel film splnil. Objektívna kvalita filmu- 62%, film sa páči mne na 57%. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Velmi nenapadny, ale podareny filmik o pokrovych svindlieroch. Zabavne, humorne, bez nudnych miest a jedna naozaj vypecena scena, v ktorej sa dozviete, akym zaujimavy sposobom sa daju ziskat peniaze. Naviac neodolatelne cool Sylvester Stalone v jednej zo svojich najlepsich roli. 8/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Plejáda krasných herců v atraktivním prostředí. Další variace Dannyho parťáků s drsoněm v hlavní roli. A opět to nemá ty potřebné kvalitativní parametry. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo nudné. Film, který mohl být dobrý, ale je bez šťávy a bez jiskry. Herecké obsazení je nevýrazné, za zmínku stojí pouze Melanie Griffith a Sylvester Stallone, který se zde stejně moc neobjeví. Jakmile se film trochu rozjede, tak skončí. Škoda, kdyby film běžel ve stejných kolejích, jako konečných třicet minut, hodnocení by bylo mnohem lepší. Takhle se na to koukat dá, ale jestli se na to budu ještě někdy koukat, tak až na závěrečnou půlhodinu. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Suhlasim s Kleopatrou, ze tento film ani nenadchne, ale ani neurazi, alebo skor nesklame, aspon mna teda nesklamal. Myslim si, ze filmu chybal prepracovanejsi scenar, nakoniec tam bolo dost postav na to, aby sa dalo krasne pohrat so scenarom, tak ako to vynikajuco dokazal vyuzit Martin Scorsese napriklad v MAFIANOCH (1990) alebo v CASINE (1995). Vo filme sa objavilo dost znamych hercov a uz len vdaka nim sa oplati tento film vidiet. Avsak Sly Stallone si tu nezahral hlavnu ulohu, pretoze sa spolu s Melanie Griffith objavi asi az po 40 minute filmu. Gabriel Byrne spolu s Thandie Newton zahrali svoje ulohy dokonale, dokonca Thandie Newton ma prekvapila hlavne v scene, kde hrala sadomasochistku, pretoze ju som spoznal v jemnejsich ulohach, ako napriklad v dramach CRASH (2004), dalej s Willom Smithom STESTI NA DOSAH (2006) alebo v komedii s Eddiem Murphym NORBIT (2007). V tychto kartovych hrach sa vobec nevyznam, ale vzdy ma prekvapi, ako to ti tvorcovia dokazu natocit tak, ze ma to vzdy zaujme, hlavne ked sa hra o velke peniaze, ako napriklad vo westernovej komedii s Melom Gibsonom MAVERICK (1994). Skoda len, ze ta minutaz bola prilis kratka na takyto film... 16.05.2010 _______ Gabriel Byrne - (Charlie Miller) +++ Thandie Newton - (Tiffany) +++ Jamie Foxx - (Larry Jennings) +++ Stuart Townsend - (Vernon) +++ Sylvester Stallone - (Dean Stevens) +++ Melanie Griffith - (Eve) +++ Hal Holbrook - (Profesor) +++ Patrick Bauchau - (Max Malini) +++ Hudba: Christopher Young, James Johnzen +++ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela slušná karetní jednohubka plná podrazů, u které jsem se celkem slušně odreagoval. Tempo filmu slušné, scénář v poho, ale nebejt toho obsazení tak je to asi mnohem horší, protože režisér tomu moc nedal. Stuart Townsend je fajn, Thandie Newton správně sexy, Gabriel Byrne překvapivě hodně dobrý a za zmínku stojí i Stallone s Foxxem v menších rolích. Prostě takový fajn odreagování na večer. ()

Reklama

Reklama