Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od předchozího setkání s Jannem a Inari uplynuly tři roky. Mezitím se jim narodila dcera Lumi. Janne a jeho přátelé zažívají nové dobrodružství, tentokrát v podzimní noci. Zatímco si Inari s kamarádkou užívá dámskou jízdu, pánský večírek skončí hledáním zmizelé Lumi. (Severský filmový podzim)

Recenze (2)

SpaciBoty 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla v rámci Severskýho filmovýho podzimu. Omg tohle je taková kravina, že to není možný :D Když jsem myslela, že už to nemůže bejt víc absurdní a šílený, tak bylo! Scéna, kdy běhaj po lese a padaj na ně bomby...nevěděla jsem, jestli se mám smát, nebo brečet! :D ()

Darth Kedr 

všechny recenze uživatele

Severský filmový podzim - pokračování Laponské odysey určitě nedělá ostudu původnímu filmu. Ba naopak, podle mě jedna z nejlepších "dvojek", kterou jsem za poslední dobu viděl. Tentokrát vidíme Laponsko letní, které je však neméně úchvatné než to zimní (které je však přece jenom klasičtější). A jako v jedničce, v Laponsku je opravdu možné úplně cokoli. Dámská jízda přináší ještě absurdnější momenty než původní film. Bavil jsem se neskutečně, jako komedie tedy Napapiirin sankarit 2 rozhodně nezklamala! ()

Související novinky

Severský filmový podzim zahájí Muž jménem Ove

Severský filmový podzim zahájí Muž jménem Ove

03.11.2016

Severský filmový klub přináší tradiční přehlídku severské filmové kinematografie již po sedmé. Uvedeny budou filmové novinky, méně známe snímky staršího data výroby a na přání diváků i vybrané tituly… (více)

Reklama

Reklama