Reklama

Reklama

Obsahy(1)

William, který ještě pořád nestačil dospět, po pár týdnech cestování po Evropě dorazí do Kodaně. Kromě toho, že je tam krásně, je Kodaň zároveň i rodištěm jeho otce. William tady potká svéráznou mladičkou Dánku Effy a společně se vydají na dobrodružnou cestu za Williamovým dědou. Effy je krásná a plná energie. I když je William dvakrát starší než ona, cítí, že kvůli Effy je konečně načase dospět. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (44)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj skutečný věk je 345 let. Jen jsem uvězněná v mladým těle." Ony toho ty čtrnáctky hrozně nakecají, když se jim splaší hormony. Jenže já jsem na to už příliš velký, k namachrovanému pedofilovi Williamovi jsem nepocítil žádnou sympatii a existenci Dánska mám spojenou pouze se senzačním vítězstvím na fotbalovém Euru 1992. K dobru tedy mohu přičíst snad jen to, že mi Effy nabídla pár zajímavých pohledů na svět a to, že jsem absolvoval svižnou exkurzi po Kodani, takže už tam nemusím osobně. ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh byl docela fajn, William, který přijíždí do krásné Kodaně, kde potká mladou a energickou Effy.Pak začíná vcelku dobrodružná cesta po stopách jeho dědečka.Nicméně, samotná navštívená místa jako je park Tivoli,socha malé mořské víly, nebo jen flákání se na kolech po městě.Působilo to na mě hodně pozitivně a fajn, Dánsko je nádherná země a tenhle film měl skvělou atmosféru.Po tomhle filmu mám chuť se sbalit a vyrazit na tohle kouzelné místo. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

zaujímavý príbeh, peknej dvojice, ona v štrnástich prežíva svoju "prvú vážnu lásku", on so skoro raz takým vekom chutne zmätený ("kurva, jak ti může byt 14 ?!!) po ix násobných "rýchlovkach " s babami sa v ňom prebúdza čosi čisté pekné a hlboké. Som veľmi povďačný scenáristovi a réžii, to sa to nezvrhlo, a že film skončil tak ako skončil. Kodaň je pekné mesto. :) ()

boni 

všechny recenze uživatele

Kodaň je nádherné město a Kodaň je také velmi milý film. Pokud se vydáváte na výlet do země větru zaslíbené, konkrétněji do jejího hlavního města, tak mohu před cestou tento film jen doporučit, neb je příběh prokládán cestopisnými prvky, což je v tomto případě jen a jen dobře. Nechci se opakovat, ale celý film je opravdu strašně mile natočený, příjemně se na něj kouká a uteče rychle jako voda v Öresundském průlivu. V lepším hodnocení mi bohužel brání nepříliš sympatická ústřední dvojice, mezi kterou nefunguje vůbec žádná chemie, a která vám rozhodně nikterak nepřiroste k srdci. Ale jinak to je super, fakt. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Akýsi šedý naivný príbeh, tuctového žánru. Príliš neprirodzené postavy. 14 ročné dievča príliš odvážne a uvedomelé so skúsenosťami dospelej skúsenej zrelej ženy. A hlavný hrdina čo skočí na každú, ktorá sa otrčí, navyše s opitou hlavou sa zahrá na gentlemana. Snáď tá prehliadka mesta niečo naznačila, ale samotný scenár sa motal medzi dejom a cestopisom. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama