Reklama

Reklama

Obsahy(1)

William, který ještě pořád nestačil dospět, po pár týdnech cestování po Evropě dorazí do Kodaně. Kromě toho, že je tam krásně, je Kodaň zároveň i rodištěm jeho otce. William tady potká svéráznou mladičkou Dánku Effy a společně se vydají na dobrodružnou cestu za Williamovým dědou. Effy je krásná a plná energie. I když je William dvakrát starší než ona, cítí, že kvůli Effy je konečně načase dospět. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (44)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj skutečný věk je 345 let. Jen jsem uvězněná v mladým těle." Ony toho ty čtrnáctky hrozně nakecají, když se jim splaší hormony. Jenže já jsem na to už příliš velký, k namachrovanému pedofilovi Williamovi jsem nepocítil žádnou sympatii a existenci Dánska mám spojenou pouze se senzačním vítězstvím na fotbalovém Euru 1992. K dobru tedy mohu přičíst snad jen to, že mi Effy nabídla pár zajímavých pohledů na svět a to, že jsem absolvoval svižnou exkurzi po Kodani, takže už tam nemusím osobně. ()

premeny 

všechny recenze uživatele

Tam fakt nezaznela jediná ľudská prirodzená veta , pach, človečina , emóci, pravda, smútok ....... Umelosť, umelosť ... Pripomínalo mi to naprogramované figúrky hovoriace a konajúce na baterky. Toľko opakujúcich sa nezmyslov vyrábaných dnes remeselníkmi pre tých čo sa im nechce zamak rozmýšľať. ()

Reklama

solisoli 

všechny recenze uživatele

Akýsi šedý naivný príbeh, tuctového žánru. Príliš neprirodzené postavy. 14 ročné dievča príliš odvážne a uvedomelé so skúsenosťami dospelej skúsenej zrelej ženy. A hlavný hrdina čo skočí na každú, ktorá sa otrčí, navyše s opitou hlavou sa zahrá na gentlemana. Snáď tá prehliadka mesta niečo naznačila, ale samotný scenár sa motal medzi dejom a cestopisom. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

zaujímavý príbeh, peknej dvojice, ona v štrnástich prežíva svoju "prvú vážnu lásku", on so skoro raz takým vekom chutne zmätený ("kurva, jak ti může byt 14 ?!!) po ix násobných "rýchlovkach " s babami sa v ňom prebúdza čosi čisté pekné a hlboké. Som veľmi povďačný scenáristovi a réžii, to sa to nezvrhlo, a že film skončil tak ako skončil. Kodaň je pekné mesto. :) ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

tady pro mě není co řešit, to je jasně film za plný počet. Je to dáno především atmosférou tohoto filmu, o té to především je. A ta je tak výborná, že mě film zcela dostal. Přitom k ústřední dvojici jsem si musel hledat cestu, ale postupem času si mě získala. Samotný děj, tedy cesta po stopách dědy, byl spíš jen záminkou pro vykreslení rodícího se vztahu mezi Williamem a Effou. Přirozené dialogy i chování postav, krásné lokace, příjemná muzika - to je dohromady super koktejl, který jsem si s chutí vypil ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama