Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby s Rayem jsou kámoši od dětství a teď spolu dokonce společně žijí v Rayově domě. Po odchodu posledního spolubydlícího a ne zrovna snadném hledání jeho nástupce se rozhodnou pro krásnou Chloe. Jednou se jim vymkne kontrole pořádaný večírek a společně skončí na mol v posteli. Ráno následují výčitky, obviňování a posléze i žárlivost. Pánové se rozhodnou držet pospolu a je tedy nutné se Chloe zbavit a z bytu ji dostat pryč. Tím to vše ale teprve začíná a brzy je jasné, že bez boje se Chloe z domu vystěhovat určitě nenechá... (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (6)

silentname 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by to bola čierna komédia, kde by sa človek za brucho chytal... ale je to čierna komédia, ktorú si človek dokáže užiť. Môže za to dobrý výber hercov, ktorých tu nemáme spomenutých... Annie Monroe v role Chloe je super, a rovnako aj Tommy Savas v role Raya funguje. Bobby vie byť občas otravný, ale jeho motivácie sú pochopiteľné. Záver je celkom vtipný a užijeme si aj trošku zábavnej akcie. Celkovo to spadá do okey kategórie. Držalo ma to při pozornosti a celkom som sa aj bavil. Ale výraznú komédiu by som tu nehľadal. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro to vpadá, že by to mohla být docela sranda. Ale opravdu jen skoro. Rozhodně to nedrží kvalitu vtipů celou dobu, ale jen v některých záblescích, což je celkem škoda, protože ty postavy nebyly až tak špatné, za což mohli hlavně jejich představitelé. Jenže nakonec je to stejně klišovité a některé nápady jsou zabité. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Černá komedie to asi je, ale né zase tak moc komediální. Trochu mi to připomělo legendární válku Roseových, akorát tady na to jsou tři. Chloe je zákeřná mrcha, co chce kluky štvát proti sobě. Ti zase neví zda držet basu spolu, nebo na sebe žárlit, prostě na můj vkus trošku nevyužitý potenciál. Třeba scéna s vibrátory potřenými chili omáčko vyzněla úplně do ztracena. To byla celkem škoda a mnohem více vtipných scén, nemělo dost prostoru na to, aby vyzněli daleko vtipněji. Škoda, tak to působilo trochu suše a kostrbatě. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Bad Roomies začal celkem nevinně a celkem i fádně. Ovšem rozběh tohoto snímku byl fakt velkej a závěr byl docela ostrej. Nevím jestli bych tento film úplně brala jako komedií, protože i když je tahle věc vtipná, je na druhou stranu i dost morbidní a bizarní. Určitě stojí za to ji dokoukat, i když mi některé scény hlava nebrala =) ()

landsman 

všechny recenze uživatele

Film mě celkem překvapil docela nečekanými zvraty, dá-li se to tak nazvat. Je to vcelku odvážná komedie, avšak zaujala mě na ní nejvíce hlavní postava - Annie Monroe, kterou jsem do té doby neznal. Za ní dávám, po dvou dnech od shlédnutí, ještě jednu hvězdu na víc, skvělé lascivní pokušení. Hodnocení: **** ()

mad.dog 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s hořkou příchutí. Přímo se divák nesvíjí v křečích hysterického smíchu a rodina tak nemusí volat 112 nebo cvokaře, ale i tak dokáže vykouzlit úsměv na rtech. Každopádně ústřední trojka dobrá a poslední scéna s narážkou na Star Wars mě pobavila. Takže lehce nadprůměrná spokojenost. ()

Reklama

Reklama