Reklama

Reklama

Winx club - V tajemných hlubinách

  • Itálie Winx Club: Il mistero degli abissi
Trailer 2

Obsahy(1)

Winx jsou zpět! Tentokrát se chtějí chopit císařského trůnu a aktivovat ohromnou sílu, omylem však probudí krutou vílu Politeyu, která byla zakletá třemi čarodějkami. Ona je však připravená uzavřít s Winx dohodu. Víla Politeya jim řekne, že proto aby aktivovali trůn je potřeba osvobodit Tritanuse z Oblivionu, ale předtím musí získat životní sílu krále. Winx si okamžitě vzpomněly na Skaje, který je králem Eraklionu a manželem Bloom. Čarodějnice vyráží do Gardenije, kde Bloom a Skáj tráví společné chvíle.. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Zajímavosti (4)

  • Děj filmu je zasazen do období po páté sérii seriálu Winx club (od r. 2011). (JackBurda)
  • Scény, při kterých Winx bojují s mutanty pomocí štítů a pěstí, jsou vystřiženy z druhé série seriálu Winx Club (od r. 2011) z epizody s názvem"Bitva o Nekonečný oceán". (JackBurda)
  • Winx Club mal dostať svoj štvrtý film. Avšak po neúspechu tohto (tretieho) filmu sa projekt ukončil a štvrtý film sa nikdy nedokončil. (BLEEDER)
  • Veľmi veľké množstvo scén v tomto filme je iba skopírovaných a digitálne prerobených z piatej série originálneho seriálu. (BLEEDER)

Reklama

Reklama