Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Před pár lety se rozpadla rocková kapela Ex-So (Excellent Souls) ještě před svým debutem. Její leader Lee Min Ki se rozhodne pod tíhou dluhů dát znovu dohromady rozhádanou partu, aby vydělali dost peněz na natočení desky a navrácení zašlé slávy. A tak se spolu s Han Ki Joonem, neúspěšným studentem propadajícím u státních zkoušek, Kang Hyeokem, studentem medicíny majícím problémy s otcem, a Yoo Han Cheolem, nespokojeným zaměstnancem firmy, vydává do své rodné vesnice, aby zde na farmě po své zesnulé babičce vydělali peníze tím zdánlivě nejjednodušším způsobem – pěstováním zelí. Farmaření ovšem není tak snadné, jak si mysleli. Jak se ale ukáže, naleznou zde víc než jen dřinu na poli. (Moiraine)

(více)

Recenze (8)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Příběh čtyř měšťáků - bývalých členů rockové kapely, kteří se přestěhují na vesnici, aby pěstovali zelí, plus v hlavní roli Lee Hong-gi z FT Island - to jsem prostě chtěla vidět. Lee Hong-giho mám ráda jako zpěváka i herce, tak jsem byla zvědavá, co předvede tentokrát. No a že se teda předvádí. V prvních pár dílech mi to jeho přehrávání lezlo na nervy, ale pak jsem si zvykla, když mi došlo, že celý seriál je vlastně ulítlý a místy dost vtipný. Nejvíc mě bavily nedorozumění mezi Ki-joonem a Bul-Jaou a to, jak si pak všichni Ki-joona dobírali. Stejně jako Ainny se mi moc nelíbila vedlejší dějová linka s hledáním peněz, zbytečně to odvádělo pozornost od snažení hlavní čtveřice. Jinak jsem si oblíbila všechny bláznivé postavičky a jejich osudy. Velkým plusem pro mě byla i hudba, kromě Hong-giho písní zazní i další známé songy. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle byl bez váhání ten nejšílenější korejský seriál, jaký jsem doposud viděla. Neznám žádný jiný, kde by byl humor až v takové míře. Vlastně je to jedna velká bláznivá sranda, kde se vážně nedá brát vůbec nikdo a nic. Herci do toho šli naplno a moje bránice dostávala občas slušně zabrat. O něco méně uspokojené zůstalo moje romantické já. Jsem jediná, kdo si myslí, že klidně mohli přidat trochu víc polibků a sladkých vyznání? A taky škoda toho spěchu na konci, ten mi celkový dojem trošku kazí. Ale to nic nemění na tom, že jsem se bavila a celá vesnice mi bude moc chybět. Silné 4* ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Za podobnou bláznivinu by se nemuseli stydět ani Japonci. Sousta komických postav, s chutí přehrávající herci a ta nejbáječnější farmářka, jakou znám. Že Lee Ha-nui zahraje něco takového, bych nečekala ani ve snu. O to víc, že jsem ji nedávno viděla v Shine or Go Crazy a souběžně v repríze Shark, kde hrála noblesní dámy. Už dlouho ji mám ráda, ale teď se prostě dostala do mojí topky. Řeč jejího těla, humpolácká chůze a vůbec celá, to byl prostě herecký koncert. Ale bohužel tam nebyla jenom ona. Vůbec mě nebavily části kolem děvy hledající poklad. Jako celek je ale seriál moc fajn a krásně jsem si u něho odpočinula. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Určitě vtipné, neotřelé a dějem zasazeným mimo Soul i zajímavé. Postavy jsou na mě moc ulítlé a asi preferuji vážná K-dramata... I když mě to mrzí, nechám si tohle ujít... ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že všechen humor, co se tu objevil dokážu ocenit, ale i tak jsem se smála od začátku až do konce. I v posledních epizodách se objevovaly scény, které mě rozesmály. A na to Hong Kiho "Gwaenchanhayo. Gwaenchanhayo" jen tak nezapomenu. Celé to bylo praštěné a přitažené za vlasy, ale přesně v takové míře, která mi sedla. Začala jsem na to koukat kvůli Lee Hong Kimu, ale dokoukala to kvůli všem těm postavičkám, které se tu objevily. Ať už to byli čtyři neúspěšní rockeři, děda s jeho čokoládovými tyčinkami nebo vesnický hrdina - jelínek, všichni si mě získali. Asi to nesedne úplně každému, ale jenom za tu scénu se šneky musím dát 4* :D ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně není seriál pro každého, a už vůbec ne pro někoho kdo nemá s korejskými komediemi žádné zkušenosti. Takovou záplavu nejrůznějších šíleností všech možných druhů by totiž nemusel rozchodit. Ostatně i v seriálu samotném mnohokrát zazní "V téhle vesnici jsou všichni šílení". Ovšem z druhé strany, kdo alespoň tuší, jak vypadá sranda po korejsku a nic proti ní nemá, tak ten bude mít o zábavu postaráno celých dvacet dílů. V každém díle se totiž najde něco, co mu polechtá bránici. Kromě různě zábavných postav i postaviček mě v tomto seriálu bavila ještě jedna věc - hudba. Každý díl jsem byl zvědav, jestli v pozadí nezachytím nějakou známou melodii. A seriál má v tomto směru dost co nabídnout, kromě Hong Kiho hlasu totiž zazní jako podkres k dění na obrazovce písničky z nejrůznějších seriálů a filmů, od Boys Before Flowers až po Frozen. ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že seriál je naozaj bláznivý a ako je v ňom viackrát citované:  "nik z dediny nieje normálny", možno si tieto osobnosti zamilujete: bývalý rocker, ktorý stratil reč, chlap, čo vyzeral starý už keď sa narodil, žena, ktorá nevie variť, ale každý sa jej to bojí povedať, dedko, ktorý vypľúva madle z čokoládových tyčiniek, večný ožran a tak ďalej..  Z hercov ma najviac zaujal Hong-gi Lee. Chalani si mákli a uvedomili si, aké je farmárčenie ťažké. Tvorcovia nešetrili trápnymi situáciami najmä s cikaním a zvieratami: bažanti, hady, slimáky, pečené lúčne koníky, čerešnička na torte - mŕtvy jeleň... Nájdu sa tu aj vážnejšie témy: prvá láska, smrteľná choroba, slobodná mama, ktoré vo víre komediálnych scén trocha zanikajú, ale ak sa prehryziete zopár dielmi, pravdepodobne budete zvedaví, ako sa príbehy rozpletú... Nech žije kapusta! ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Můj zadek! Tohle bylo originálně vtipný. Děj propletený více dějovými linkami a postavi šíleně se chovající. ()

Reklama

Reklama