Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (161)

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Neprezraďte to môjmu ošetrujúcemu lekárovi, ale tento film ma bavil. Veľmi. Po obsahovej stránke We Are Your Friends len predkladá príbeh z rangu klasických, kde sa mladík – obklopený priateľmi rozhodnutými vystúpať po spoločenskom rebríčku a žiť na vysokej nohe – snaží urobiť veľkú dieru do sveta dídžejingu, pričom svojho mentora oberie o asistentku a priateľku v jednej osobe. Za omnoho zaujímavejšie považujem, ako Max Joseph tento príbeh navlečený na schému formálne uvádza do hedonisticky pulzujúceho života, podobného tomu, akým žije samotná hudba. Na moju filmovú mapu začínajúcich režisérov s potenciálom sa nedostáva kvôli tomu, že pred kameru dotiahol étericky krásnu Emily Ratajkowski, ale preto, akým spôsobom jej mrštné boky obchytil objektívom. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Ale jo, líbí se mi soundtack, i když takovou hudbu neposlouchám. Dokonce se mi tady líbil i Zac ač jemu zrovna neholduju. Tento film má ráz a výborné hudební tempo. Má příběh a dokáže diváka strhnout a zaujmout. A filmy, které vás dokáží rozpumpovat vždycky mají velké plus. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Ve feedech na facebooku jsem se od mnoha producentů dočetl, jaký mají strach z tohoto filmu, jak se mu už dopředu všichni vysmívali, že to bude krávovina a hrozně neupřímný film. A teď, když jsem se to viděl, mi nepřipadá, že by na tom bylo něco neosobního. Jistě tam není veškerá ta omáčka která Colea musela provázet kolem toho všeho u produkování muziky, ale tak i bez toho se to obešlo. Místo toho tam byl nový barák, dělání střechy, umrlec a veškerá omáčka, která do toho kupodivu sedla. Film rozhodně nestojí na Efronovi. Frajer nepoužívá moc obličejů a téměř celý film se tváří pořád stejně... Film je hlavně o muzice a ta to vede. Nejsem nějaký velký nadšenec housu, sem tam si ho poslechnu, ale spíš když na něj narazím náhodou, ale tady to byl pořádný nářez. Hlavně si dát takovou muziku na velkým fesťáku.. to musí být velká sranda... za mě hezkých 6/10 ()

Matt Raider 

všechny recenze uživatele

Jako dítě moderní hudby, je to pro mě o to silnější zážitek. Herecky mě hrozně překvapil Zac Efron, sympatická byla i Emily Ratajkowki. Přál bych si ještě pár takových snímků. "Ten okamžik, než to vypukne." (-85%) ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Didysek lol. Zdá se, že Mocné spáry EDM si postupně budou získávat čím dál víc čsfd uživatelů a nakonec to tu třeba dokonce půjde do červených čísel! ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Není to špatný , ale čekal jsem nějakou dobu na tenhle film než se na něj podíval , a od tohohle filmu jsem čekal mnohem víc. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Konečně taky nějaký film kde prim hraje moje oblíbená muzika! Co víc můžete od filmu ze světa Dj's očekávat než párty, drugs and hot girls? Originální příběh? To asi néé... skvělou muziku, tak to zaručeně! Efronův Dj uvěřitelnej, a už v sousedech se mi líbil narozdíl od těch všech muzikálů kde začínal. Jak stárne tak pomalinku zraje pro filmové role. Možná se jednou dočkáme nějaké role kde zaexceluje, a tvrdě se zapíše do paměti filmových diváku. Z krásky Emily Ratajkowski vám prasknou... P.S. - Neprodávejte píčoviny po netu. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to dobrá oddychovka. Je to velmi dobře napsané, aby to zasáhlo mladé. Raději se v tom moc nebabrat. Mladý hrdina nakonec složí svůj první hit do kterého nakomponuje první lásku, smrt v rodině a další zvuky. Je tam patetickej proslov o tom, jak je potřeba tvořit upřímně a vložit do svého Dj hitu celou svoji minulost. Což je samozřejmě vtipný, když se člověk podívá na všechny ty prefabrikované Djs, kteří jsou jenom tváří lidí v pozadí, které člověk ani nezná. (Viz známej vtip o tom, proč zrušil David Guetta turné? Ztratil flešku.). Ale bavilo mě to a to na taneční párty nechodím a tu hudbu neposlouchám. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Jelikož mam rád tento žánr hudby, ať už při běhání, v jízdě autem, nebo náhodou na nějaké párty, tak musím hodnotit jen kladně :-). Zaca Efrona mam jako herce čím dál víc radši (Muzikál nemohu zmínit, to asi potřeboval peníze). Docela prostý a krásný příběh. Scéna s vyprávěním na kolik BPM se člověku dostane hudba pod kůži a už je jenom v tomto světě, je opravdu parádní a samozřejmě závěrečná scéna :-) ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Parádní hollywoodská oddechovka, která baví od začátku až do konce. Dal bych tři hvězdy, ale že se na Zaca čím dál tím líp kouká, a že je to maximálně nabušené parádní muzikou, musím jednu přihodit :-) ()

Junys 

všechny recenze uživatele

To není můj styl hudby ale tak co dnešní hudba stojí celkově za nic. Celkově film se mi líbil, atmosféra byla taky dobrá, herci taky dobří. Za mě 4* 65% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film pre Z. Efrona. Príbeh, ktorý by v rukách dobrého scenáristu a režiséra našiel väčšie uplatnenie, je vložený do známej šablóny. PS. Napriek tomu, že „DJ hudba“ mi nie je blízka, tak záverečný song nie je zlý. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Pokud nevíte, jak se rodí šmejdi, zde je to jasně ukázáno. To že ve filmu z nich nakonec nejsou, neznamená, že ve skutečnosti to není jiné. ()

Automaniak 

všechny recenze uživatele

Film asi není pro každého, obzvlášť ne pro lidi, kteří nemají ponětí nic o elektronické hudbě. Naopak milovníky elektro-house atd. music to určitě potěší a film si užijí až do konce. Viděno v kině, krásné 4*. Are we ever going to be better than this? ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Kromě pro mě zajímavého tématu/hudebního žánru jsem od toho ani moc nečekal, takže jsem vcelku spokojen. Příběh je v základu totiž již dost omletý a nemá moc co nového a zajímavého nabídnout, takže hlavní je hudba a tam nemám vůbec problém (doporučuji sehnat soundtrack - zní to pak ještě lépe než ve filmu :)). Zac v pohodě. A už jsem vám říkal, že Emily Ratajkowski je fakt rajcovní? 3* ()

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama