Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (161)

papushka 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechovka o Zacovi-Švandovi DJovi plná klišé a duc duc jamů, některých celkem dobrých. Wes perfektní, Emily překvapivě výborná a na zbytek osazenstva se leda tak pěkně kouká. Pokud od toho člověk moc neočekává nebo je fanošuk electro hudby, tak bude určitě spokojen nebo minimálně neuražen. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Neprezraďte to môjmu ošetrujúcemu lekárovi, ale tento film ma bavil. Veľmi. Po obsahovej stránke We Are Your Friends len predkladá príbeh z rangu klasických, kde sa mladík – obklopený priateľmi rozhodnutými vystúpať po spoločenskom rebríčku a žiť na vysokej nohe – snaží urobiť veľkú dieru do sveta dídžejingu, pričom svojho mentora oberie o asistentku a priateľku v jednej osobe. Za omnoho zaujímavejšie považujem, ako Max Joseph tento príbeh navlečený na schému formálne uvádza do hedonisticky pulzujúceho života, podobného tomu, akým žije samotná hudba. Na moju filmovú mapu začínajúcich režisérov s potenciálom sa nedostáva kvôli tomu, že pred kameru dotiahol étericky krásnu Emily Ratajkowski, ale preto, akým spôsobom jej mrštné boky obchytil objektívom. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Kdo by to kdy tenkrát řekl, že Zac Efron se z Muzikálu ze střední, tak vyšvihne a dnes bude pro mě zaručenou kvalitou. Druhý film s Efronem, kde dávám plný počet (první: The Greatest Showman). Film nabitý suprovou, elektronickou hudbou, tančil jsem v křesle, jak blázen, parádní herecké obsazení, nádherná Emily Ratajkowski, užíval jsem si každou minutu. Na konci ukápla slza. Nádherný film. ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

"Pokud máš sen a je v něm všechno, co je v tobě, utrpení, přátelství, láska...dostaneš se kamkoliv." Rozhodně tenhle film neurazí. Jsem velký milovník elektronické hudby, takže jsem si to užíval. Alesso byl pro mě největším překvapením. Zac Efron mě tam moc nevadil. Nemám ho sice zrovna moc v lásce, ale když se zaposloucháte na ty úžasné songy, tak vám Zac nebude vadit. Jinak příběhově to bylo taky zajímavé...o tvorbě hudby se hodně zajímám. Takže za mě spokojenost :-) Viděno v kině. ..(80%) P.S: Taky vám Emily Ratajkowski přípomínala Lanu del Rey? :D ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Jelikož mam rád tento žánr hudby, ať už při běhání, v jízdě autem, nebo náhodou na nějaké párty, tak musím hodnotit jen kladně :-). Zaca Efrona mam jako herce čím dál víc radši (Muzikál nemohu zmínit, to asi potřeboval peníze). Docela prostý a krásný příběh. Scéna s vyprávěním na kolik BPM se člověku dostane hudba pod kůži a už je jenom v tomto světě, je opravdu parádní a samozřejmě závěrečná scéna :-) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Film je námetom pre tretiu sériu podcastu The Worst Idea of All Time, v ktorom dvaja novozélandskí komici každý týždeň po celý rok pozerajú ten istý film a každý týždeň o ňom diskutujú. (Arsenal83)
  • Film je historicky štvrtý najhorší debut pre film, ktorý sa odvysielal vo viac ako 2000 kinách. Priemerná tržba na jedno kino bola len 758 dolárov. Najhorší výsledok drží Jem a Hologramy (2015) s priemerom 570 dolárov na kino. (Arsenal83)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama