Reklama

Reklama

Správná dvojka

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 13 h 26 min (Minutáž: 19–22 min)

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Matthew Perry, Thomas Lennon, Lindsay Sloane, Yvette Nicole Brown, Wendell Pierce, Geoff Stults, Leslie Bibb, Dave Foley, Teri Hatcher, Erinn Hayes, Don Lake (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(38)

Oscar je sportovní komentátor pracující z domu, který si před rokem prošel rozvodem a teď se utápí v sexu a chlastu. Jednoho dne se u jeho dveří objeví jeho přítel Felix s tím, že se rozvádí, a Oscar mu nabídne, aby u něj bydlel. Jenže to ještě netuší, že mu Felix svým puntičkářstvím a láskou k pořádku převrátí život naruby. Oscar má sto chutí Felixe vykopnout, ale následně se udobří a rozhodnou se, že budou přece jenom bydlet spolu... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Tom Riddle k tomuto seriálu (1)

Správná dvojka (2015) 

Matthew Perry ve svojí nejhorší formě (jakožto fanda Friends či Studia 60 prakticky brečím, když vidím, jak dopadnul, a tady znuděně a sotva srozumitelně odříkává jednu za druhou repliky ze "100 a jedna nejrecyklovanějších sitcomových hlášek," ale taková je holt asi cena za alkoholismus a vyšňupání kamionu kokainu) obklopený partou nevýrazných vedlejšáků (až na hostovačky Teri Hatcher, Susan Mayer 4ever) a zoufale herecky zaostávající za parťákem Thomasem Lennonem. Humor vyplývající z kontrastu mezi lajdáckým Oscarem (Perry) a análním (chuckle) Felixem (Lennon) umí být chvílemi i fajn, ty lepší okamžiky se ovšem topí v záplavě klišé, kýče, zbytečného opakování, předvídatelnosti, klišé a kýče. The Odd Couple není čistým sitcomovým zlem, je ale seriálem naprosto zbytečným, a to je snad ještě horší. ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama