Reklama

Reklama

Sutorobo eddži

  • Japonsko ストロボ・エッジ (více)

Obsahy(1)

Arimura Kasumi hraje Kinošitu Ninako, prvačku na střední škole bez zkušeností v lásce. Fukuši Sóta ztvárnil Ičinose Rena, chlapce ze stejné školy, ale u dívek velmi populárního. Ninako potkává Rena, když se stejným vlakem vracejí domů ze školy. Jak se s ním setkává častěji, tak pomalu začne propadat jeho kouzlu. Jenomže Ren už je zadaný a jeho přítelkyně je starší než on. (Zíza)

(více)

Recenze (5)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Viděno 29.3.2015 v kině HUMAX CINEMA, Ikebukuro, Tokio. Přiznám se, že o krapet lepší hodnocení dávám už kvůli mé lásce ke komiksové předloze. Myslím, že mám tendenci být obecně z filmu více nadšená, pokud mám v oblibě předlohu (stejně tak jako u fenoménů Harry Potter atp.) Zde se můj pocit z filmu hodně shoduje s hodnocením Aoharaido (Ao Haru Ride), zaprvé proto, že se taktéž jednalo o zfilmování komiksové předlohy stejné autorky Sakisaka Io, zadruhé proto, že i samotný příběh je žánrově hodně podobný (love story ze školních lavic). Myslím, že oba hlavní představitelé byli vybráni do rolí Ninako a Rena naprosto skvěle. Obzvlášť Fukuši Sóta se mi v hlavní roli líbil mnohem více než Higašide Masahiro v Aoharaido. Vlastně jediné, co mi bylo během filmu tak nějak trnem v oku, byl Jamada Júki v roli Andóa. Jak jeho vzhled a image, tak jeho vystupování se mi zdály být úplně mimo, skoro jako by se svým komiksovým protějškem neměl nic společného. Zkrátka menší přešlap. Ale jinak pěkně zfilmovaný komiks s pár povedenými scénami a hudbou. ~(3,6)~ ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Já ani nevim, proč se na ty japonské teen romance ještě dívám, když se mi snad nikdy žádná nelíbila. Se Strobe Edge jsem měl stejný problém jako s mnoha podobnými filmy - nepůsobí ani trochu přirozeně. Chování a dialogy postav jsou jak z nějaké Bravo foto love story. To už se mi víc líbí filmy, kde středoškoláci řeší ztrátu panictví, ty se aspoň podobají realitě. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Ninako se vyzná Renovi, a protože on už má přítelkyni modelku a nepředpokládá se, že ji kvůli spolužačce opustil, řekne mu, aby spolu byli kamarádi. A tak si Ninako užívá masochismus z kamarádství a zatím se do ní zamiluje spolužák Ando. A to samozřejmě není vše, co její cestu za láskou zamotá... Bylo to celkem průměrné, ne špatné, ne vyjímečné. Před pár dny jsem navíc koukala na Starmana, kde osazenstvo tří hlavních rolí taky figurovalo, ovšem v trochu jiném mixu, takže mi to trochu kazilo dojem a Ninako a Aldo mi úplně k srdci nepřirostli. Takže bych normálně dala tři hvězdy, ale... no, Rena hraje tam Fukushi Sota, a jemu prostě tihle chlapci fakt jdou, takže přidávám jednu protekční hvězdu navíc. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Jéé tohle byl film po kterém jsem dlouho toužil. Středoškolská láska, scénář podle perfektního vzoru, trochu netypický začátek a už to frčí .... S ničím se tu neotálí a od prvních minut na vás začne sypat zápletku a celkem dlouho ji zašmodrchává. Ale nic nového pod sluncem. Film se obejde i bez šílených klišé které musíte často u těhle "doramat" odpouštět. Takže to jde. BTW Nový Fiat 500... Hmm, jak moc je asi úspěšný na JPN trhu. ()

Reklama

Reklama