Reklama

Reklama

Zoostory

(studentský film)
  • Česko ZOO
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2014, 14 min

Obsahy(1)

Společnost nás vychovala k následování daných vzorů chování. Co se tedy stane, když vzorně vychovaný občan potká osobu, která se tyto vzory snaží potlačit a žít pudově? Navíc když se potkají v prázdném vlakovém kupé, odkud není úniku... (CS Film)

Recenze (7)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Jedno nelze mladé autorce upřít - vybírá si zajímavá témata, ať už vlastní či ze světové literatury. Převedení z lavičky v newyorském Central Parku do kupé je scénaristicky dobře promyšleným tahem, nevadí tolik ani odklon od literární předlohy i když téma poněkud rozmělňuje. Slabší je převedení dialogů do dnešního jazyka, tak, aby zůstalo stupňující se napětí a byl zároveň pro diváka zajímavý. Autorka má zřejmě jasnou představu, jakého výsledného efektu chce dosáhnout, ale vedení herců je zatím nezvládnuté. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Lidské zoo máme kolem sebe denně - každý z těchto tvorů udělá denně stovky rozhodnutí, zde je několik z nich. Velmi slušná psychologie v necelé čtvrt hodince. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Výborné herecké výkony, obzvláště kameraman Stanchev se hodně vytáhl. Kovářová evidentně ví, co chce, a umí toho dosáhnout. ()

Reklama

Reklama