Reklama

Reklama

Despicable Me Presents: Minion Madness

Obsahy(1)

Ako sa stali pomocníkmi najväčšieho žijúceho zloducha? A prečo sú vlastne takí posadnutí... Banánmi?! Odpovede na tieto i mnohé iné otázky možno nájdete (a možno nie) v trojici bláznivých príbehov ešte bláznivejších ako čerstvo vyliahnuté kuriatko žltučkých drobcov, s rôznym počtom očí a zváračských okuliarov, trojprstými šoférskymi rukavičkami a neodmysliteľnými montérkami s „laclom"! V prvom trojica čerstvo naklonovaných mimoňov absolvuje „školenie" v laboratóriách zloducha Grua, v druhom sa pokúsia prerobiť jeho dom, pretože si naň chce posvietiť sociálka - kvôli jeho trom adoptívnym dcérkam Edith, Margo a Agnes -, nuž v tom poslednom kľúčovú úlohu zohráva... Hádate správne, banán! (TV Markíza)

(více)

Recenze (5)

blondboss 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade ide o súhrn troch kraťasov k prvému filmu o Gruovi a jeho malých priateľoch Mimoňoch. Dobré je, že každým jedným kraťasom je to lepšie a lepšie a tvorcovia očividne vedia využiť potenciál tohto animovaného snímku. Hodnotím priemerne, keďže tretí kraťas bol lepší ako predošlé dva a ten prvý bol jednoznačne najnudnejší. 60 % ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Cyklus tří krátkých filmů týkající se filmu Já, padouch. | 1) Orientation Day: Mimoňi, no nemilujte je, kord jejich praštěné příhody v jedné praštěné továrně! Zrovna tento krátkometrážní snímek mě neoslovil tolik jako jiné (podle mého) kvalitnější kousky, ale přesto jsem po stránce komické rozhodně spokojen. 60%, 2) Home Makeover: Další z řad povedených krátkometrážních snímků, týkající se jednoho z nejlepších animovaných filmů světa, Já, padouch, kde se o veškerou zábavu postarají úžasní malí mimoňové. V tomto čtyřminutovém snímku, kde se mimoňové společně s Margo, Edith a Agnes musí během chvíle postarat o velkou rekonstrukci domu, kvůli příchodu sociálního pracovníka mimoňové opět jako v každém celovečerním či krátkometrážním snímku dominují. 70%, 3) Banana: Banana? Neskutečné jak mě během čtyř minut dokázali pobavit malí, žlutí mimoňové, kteří se hádají o kus ovoce. Zaručeně to nejlepší od mimoňů! Mmm Papl. Ouuu, Papl? - Papl, Papl, Papl, Papl, Papl, Papl, :-D 80% > Průměr: 70% (4*) | ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama