Reklama

Reklama

Pohledný mizera

(TV film)
  • USA Naughty and Nice (více)
TV spot

Obsahy(1)

On je cynický uličník, ona roztomilá romantička. Budou společně trávit Vánoce, ať se jim to líbí, nebo ne. Rozhlasový moderátor Pepper Sterling (Tilky Jones) si to polepí s vedením rádia v L.A.. Brzo budou Vánoce a jeho necitlivá antivánoční prezentace všechny zklame a naštve. Pošlou ho proto do sesterské ministanice v zapadlém Idylwiddu v Coloradu. Tam má spolupracovat s romantičkou Sandy (Haylie Duffová), která zde má vlastní rozhlasovou šou. Od prvního okamžiku to mezi nimi povážlivě skřípe. Jejich osobní slovní rozmíšky se shodou technické schválnosti dostanou do éteru a posluchači mají o zábavu postaráno. Celé město mluví jenom o jejich antagonistickém vztahu… (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vpravdě vánoční film, v němž vystupují výlučně dobří a hodní lidé, kterým jen někdy chvilku trvá, než objeví, co je správné. 1) Ale klídek, během devadesáti minut na to přijdou. 2) Diváky potěší především 33letý sexy Tilky Jones (moderátor Pepper), dále pak 32letý Tyler Jacob Moore (šéf Cole) a i 29letá Haylie Duffová (moderátorka Sandy) má šmrnc. 3) Neváhejte a učiňte, jak vám tvůrci radí: Merry Christmas - Marry Me! ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

typická forma "pilcherovky".Bez chuti a bez zápachu.Haylie v té době ,nebo tak nějak,točila pořad o vaření.S kamarádkami a známými osobnostmi.Proto tak skrývala postavu v rozevlátých kostýmech.A i tady byl rušivý element jak se ji při mluvení slepovaly koutky úst.ATilky navzdory nagelovaným vlasům a potetování ,které nastrkoval na kameru,byl docela ke koukání.Zdržel se obvyklého holyvúdského patosu.Nepřehrával. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Rozhlasová stanice v Idyllwildu je inzerována jako 99,6, ale to není možné, protože všechny FM stanice v USA končí lichým číslem, aby se rozhlasové stanice vzájemně nerušily – stanice, které jsou jen o 0,1 megahertzu výše, se budou rušit. (Johnny.ARN)
  • Pepper (Tilky Jones) musí řídit nákladní auto s manuální převodovkou, ale je vidět, jak ho řadí sloupkovým řazením, které se používá pouze u vozidel s automatickou převodovkou. (Johnny.ARN)
  • V rozhlasovém vysílání „Pepper & Spice“, kterým film začíná, Carrie Spicer (Catriona Toop) soukromě zavolá Glorii, aby získala telefonní číslo jejího manžela. Carrie však místo: „Ahoj Glorie“ řekne „Ahoj Wando“, přičemž Wanda je jméno ženy, se kterou má Gloriin manžel údajně poměr. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama