Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance Hayward, hviezda nemého filmu, je už pekných pár rokov nezvestný. Jeho opustené sídlo má byť demolované, aby nestálo v ceste miestnej novej výstavbe. Avšak ešte skôr, ako budú steny obydlia strhnuté, vyberie sa sem skupina mladých ľudí, aby si tu užila víkend a zatočila s nudou. A nudiť sa určite nebudú, v dome sa totiž pohybuje niekto alebo niečo vyobliekané v kostýmoch z najslávnejších hercových filmov a navyše aj vraždí podľa nich... (beso74)

(více)

Recenze (2)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Super film. Velké panství filmové hvězdy, vraždy v kostýmech, moje milovaná Michelle Bauer v sexy akci. Tohle je vynikající. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejspíš ten typ filmu kterej buď sedne a nebo ne. Za mě jde ale celkem o povedenej a zábavnej hororovej trash. Příběh vypráví o hvězdě němého filmu Lanci Haywardovi kterej je už několik let nezvěstnej. Jak se ale zdá je tu někdo kdo se vžívá do jeho nejslavnějších rolí a kosí všechny kdo navštíví sídlo jenž má být brzy zdemolováno. Dojde i na nějaký to gore(většinou nevalné kvality). Celkově film nejde brát vážně a tak je k tomu potřeba přistupovat. S patřičným nadhledem se u toho divák můžu docela dobře pobavit tak jako já. 3hvězdy ()

Reklama

Galerie (34)

Reklama

Reklama