Reklama

Reklama

Poté, co souboj za úsvitu nabere překvapivý obrat, je James Delaney vydírán, aby se zúčastnil nebezpečné mise, na níž se ocitne ve smrtícím závodu s časem. Jinde se zase Thorneova žárlivost vystupňuje do brutálních a duchovních rozměrů, zatímco nevraživost mezi Korunou a společností dosáhne zcela nové úrovně. (HBO Europe)

Recenze (8)

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase tak trošku výplňová a dialogově nahuštěná epizoda, ve které se dostávají více ke slovu jednotlivé frakce, a děj se ještě více zamotává. Silný začátek a konec ale samozřejmě stojí za to. Jen škoda, že jsme se ještě stále nedočkali skutečně velkého dopadu Jamesových akcí – děj tak nějak stále chodí okolo horké kaše, naznačuje, napíná a straší, ale to nejlepší si stále nechává na konec. Tak se zase budu těšit příště. Tady je celá recenze. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štýlovo zakončený duel, nutná dávka násilia na postradateľnom komparze, pritvrdenie Američanov, ktorí s Jamesom prestávajú hrať v rukavičkách a čierna vráska na čele Východoindickej spoločnosti. P.S. Mr. Cholmondeley sa začína stávať mojou obľúbenou postavou:  "Not only is she among the large number of women. I would sleep with, she's also among the much smaller group of women I would masturbate over." ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netušil jsem, kolik dílu spolkne výroba střelného prachu. Hardy zůstává i nadále zasmušilý, obezřetný a nekompromisní. Kromě pár mordů a zoufalé britské Východoindické společnosti dojde i na exorcismus. A pořád je to kdo s koho... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama