Reklama

Reklama

Když se obchodní plány Jamese Delaneyho začnou hroutit, rodinné odhalení ho zažene do temných a děsivých zákoutí, nejen těch skutečných, ale i emocionálních. Zdá se, že se všichni kolem něho včetně členů domácnosti a rodiny začínají vymykat kontrole, což si vybírá strašlivou daň. Ve Východoindické společnosti zatím frustrovaný Sir Stuart Strange vyzývá k totální válce proti Jamesovi a ohrožuje vše, co vybudoval. Když James zareaguje na narůstající chaos, události naberou strašlivý spád. (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predsa len troška zasnenejšej a menej akčnej piatej epizóde prichádza šiesta a tá je drsnejšia, ostrejšia a zomiera sa v nej. Nie snáď, že by sa doteraz v Taboo neumieralo, ale dnes o čosi viac. A o čosi brutálnejšie. Jednotlivé strany, v čele s africkým diablom, prestávajú hrať v rukavičkách a začína ísť o čoraz otvorenejšiu vojnu, čo mám rád. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh se sice poněkud táhne, ale má slušivý vizuál, temnou atmosféru, Hardy se i nadále tváří jako bubák, jedna z otravných postav zařvala a střelný prach byl konečně dodělán, byť James logicky zaplatil cenu vyšší, než si představoval. A protože rákosovým člunem do Ameriky po vzoru Egypťanů nejspíš nevyrazí, bude to muset udělat jinak. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja nerozumiem tomu nadšeniu. Toto bol jeden slabý, priemerný diel, ktorý dokonale zapadá do celkového obrazu tohto nudného seriálu. Posledné dve epizódy dám už len z povinnosti. 60 %!! ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na informace i události docela výživná epizoda, ve které mě kromě postavy Jamese totálně dostala i postava Zilphy v podání Oony Chaplin. Skvělý vývoj postav. Konflikt mezi jednotlivými frakcemi navíc nabírá příjemně na obrátkách. Nemám co dodat – po všech stránkách vyvážená epizoda, která si bez problémů drží kvality seriálu a nastavuje mnohá očekávání do příště. Tady je celá recenze. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvýkrát nejde Jamesovi všetko podľa plánu a proti Východoindickej ťahal tentoraz jednoznačne za kratší koniec. Odniesla si to jeho lodička a prekvapivo aj jedna z jeho spriaznených duší. A okrem toho Zilpha potvrdila že psychické zdravie a rod Delaney tak akosi nejdú dokopy... ()

Reklama

Reklama