Reklama

Reklama

Taboo

(seriál)
Trailer 1
Drama / Thriller / Mysteriózní
Velká Británie, 2017, 7 h 55 min (Minutáž: 55–60 min)

Epizody(8)

Temně surreálná minisérie TABOO, odehrávající se v roce 1814, sleduje dobrodruha Jamese Keziaha Delaneyho (Tom Hardy) – muže, který byl na konci světa a zpět se vrací nezvratně změněn. Dlouho se věřilo, že je mrtvý, nyní přijíždí domů do Londýna, aby převzal to, co zbylo z otcova podnikatelského impéria a přebudoval svůj život. Dědictví po otci je však pohár plný jedu, James si musí dokázat poradit s čím dál tím více spletitými okolnostmi a nepřáteli číhajícími za každým temným rohem, aby se vyhnul rozsudku smrti. Ve víru intrik, vraždy a zrady se mysteriózní rodinné drama rozvíjí v žhnoucí příběh lásky a proradnosti. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Nach k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2017) (S01) 

Výborný seriál s opravdu přetemnou atmosférou a charismatickým hlavním hrdinou - padouchem, který buď je společný s ďáblem nebo sám ďábel je. Jinak si nedokáži vysvětlit jak dokáže stále být před všemi o krok napřed a znát tak jasně co kdo nyní udělá. Nicméně i díky tomu má postava ztvárněná Tomem Hardym (výborně mimochodem, jako vždy) tak temnou a přesto úchvatnou auru, že mě to motivovalo sledovat a těšit se na další díly. Jinak než pět hvězd prostě nemůžu. Natěšenost na druhou řadu je maximální... 90% ()

Episode 1 (2017) (E01) 

Kvalitní pilotní epizoda, která slouží jako představovačka důležitých postav protknutá minimem dialogu Toma Hardyho, jenž kouká jako nikdy dříve. A jeho pohled má takovou sílu, že váš počítač si začne o sobě myslet, že je koroptev, co snáší labutí vejce. Prostě dobrý start nové série, za jejímž scénářem sám Tom Hardy a jeho otec Chips Hardy stojí. Jsem zvědav na další síly. Teď si ale jdu otevřít labutí vejce na tvrdo. Děkuji za přečtení a dobrou chuť. 80% ()

Episode 2 (2017) (E02) 

Nastavená laťka v atmosféře pokračuje a postava Toma Hardyho se mi stává čím dál tím více sympatickou. Ano, je spíše ďábel než anděl, ale to se mi na tom všem právě líbí. Děj nám začíná být jako originální mafiánská gangsterka z přístavu. A kvality nechť potvrzuje i fakt, že i v unavenosti mě tento snímek probere. Prostě plný počet hvězd. 85% ()

Související novinky

Tom Hardy a Zazie Beetz v severské krimi

Tom Hardy a Zazie Beetz v severské krimi

04.02.2023

Hvězdný Timothée Chalamet nedávno natočil reklamu o tom, jak všichni slavní a uznávaní herci pracují pro Apple. Nyní to technologický gigant s bezednými kapsami a vlastní streamovací službou Apple TV… (více)

Matthew McConaughey se ztratí v Karibiku

Matthew McConaughey se ztratí v Karibiku

01.02.2017

Když se řekne Serenity, řada si lidí si vybaví filmové zakončení seriálu Firefly. Od téhle klasiky ale uběhla řada let, takže si může "vyrovnanost" půjčit do názvu zbrusu nový projekt. O co přesně… (více)

Tom Hardy si zahraje válečného fotografa

Tom Hardy si zahraje válečného fotografa

24.06.2016

Ačkoliv Tom Hardy seká jednu velkou roli za druhou, teprve letos se dočkal první oscarové nominace. Na rozdíl od Leonarda DiCapria šel sice domů s prázdnou, i tak mu ale Revenant pomohl k dalšímu… (více)

Reklama

Reklama