Reklama

Reklama

Recenze (4)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale můj septik s FF sračkou právě přetekl. Uklidit tuhle špínu bude nějakej čásek trvat, takže si od podobných rádoby dokumentárních horůrků dám na chvíli woraz. Raised by Wolves totiž jede podle toho nejklasičtějšího mustru, takže tohle další zaměnitelné tápání v temnotě už prostě nebaví. Alespoň mě ne. Přitom v tý druhé polovině by se dva zajímavé momenty našly, jenže co je to platný, když je to opět zabitý zdejším osazenstvem, co má úsměv na tváří i v těch nejkritičtějších chvílích. A Jenna Haze? Ta je tentokrát pocákaná jinou živočišnou tekutinou, než na kterou jsme zvyklí. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Grupa drzých mlaďasov sa zatúla na odľahlú farmu, kde sa kedysi udial krvavý masaker. Staré zlo sa tu však ukrýva naďalej a neobíde ani ich... The Butcher Brothers majú celkom dobré a aj pekne natočené horory, preto ma trochu sklamalo, že ich najnovší počin je spracovaný found footage štýlom, ktorý nebýva práve potešením pre oči. A tak ako som čakal - to chabo vyzerá, kamera je otravná, rozlietaná a ničomu to nepomáha, i keď sa obávam, že tomu filmu by nepomohlo ani miliardové a profesionálne spracovanie, pretože mieša otrepaný, nepríliš záživný obsah s otrasnými, nesympatickými postavami. Dlho sa nič nedeje, človek trpí, čaká, ide ho poraziť z tých protagonistov a keď sa už niečo rozbehne, tak sa ukáže, že za to čakanie to ani nestálo. Hysterická démonická vyvražďovačka, od ktorej sú síce aj horšie, ale našťastie aj omnoho lepšie počiny. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další FF, ale tak nějak jsem se na něj těšil. Trailer mi přišel dostatečně zajímavej. Ale po chvilce jsem zjistil jak je režisér naprosto kastrovaný. V tomhle filmu se objevý zajímavá maska jakéhosi vlkodlaka či co to bylo a byla dostatečně děsivá. Ale co je to na plat když se objeví všeho všudy 5 sekund. Pak je tu děs podáván stejnýma hercema kteří jsou posedlý. Takže začne nudná naháněčka, navíc s neuvěřitelně nesympatickýma hovadama kterým stejnak přejete od samého začátku smrt. Butchers Brothers jsou neschopní natočit kvalitní horor. Bohužel. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mě se to prostě líbilo FF žeru i ty slabší některé jo bylo tam hrozne hodně špatných věci ale nějak se mi zalíbilo to prostředí něco mě na tom filmu bralo. ()

Reklama

Reklama