Reklama

Reklama

Všechno je jinak

(studentský film)
Krátkometrážní / Drama / Psychologický
Česko, 2012, 8 min

Obsahy(1)

Příběh se točí okolo čerstvého důchodce, který si svůj odchod do penze nepřiznává. Aby zahnal stesk po své práci, rozhodne se sezvat svou rodinu k jednomu stolu na jeho oslavu. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Melancholický a velmi lidský snímek o tom, co všechno znamená stáří. Nejen pro člověka samotného, ale i pro jeho blízké. Velmi smutné je to v tom, že v životě spousty lidí (a třeba nejen starých) to takto chodí. Když je člověk starý a ještě ke všemu třeba i nemocný, snadno se pro rodinu může stát přítěží. Ve Všechno je jinak se starý pán setkává s nezájmem své vlastní rodiny. Herecké výkony mi sice přišly trochu amatérské, zejména osob "na telefonu", ale samotný příběh, jeho nápad a zpracování to vše vyrovnávají. Navíc soudím, že Josef Česák je asi dědeček "rejži", takže s přihlédnutím, že se nejedná o žádného herce, to vlastně zahrál dobře dle svých možností:) ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Špatně vystavěný příběh (závěr = děti nepřijedou - no dobře, ale snímek by k tomu měl předem směřovat jako k důležité události a měla by následovat nějaká pointa) s extrémně amatérskými hereckými výkony a nevyrovnaným zvukem. 25% ()

Reklama

Reklama