Reklama

Reklama

Ztracen na Aljašce

  • USA Sugar Mountain (více)
Trailer 1

Bratři Miles (Drew Roy) a Liam (Shane Coffey) Westovi jsou v problémech, protože Miles dluží velkou sumu peněz gangsteru Joeovi Brightovi (Jason Momoa). Požádá Liama a jeho přítelkyni Lauren (Haley Webbová), aby mu pomohli. Musí se rychle dostat k penězům, a tak vymyslí svoje zmizení na Aljašce. Svůj dramatický příběh o přežití v divočině a záchraně chce následně předat médiím a zpeněžit, čímž zaplatí dluhy. Obyvatelé města společně Milese hledají, místní šerif Jim Huxley (Cary Elwes) ale není včerejší a je kousek od odhalení pravdy… (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (16)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že všichni tři vyrazí do hor a že jim opravdu bude hrozit nebezpečí. Film se ale vyvíjel úplně jinak, trapně a kdybych věděl podrobnější obsah před shlédnutím, ani bych se o tento film neotřel! Píčovina! ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Všemocný Budho za co mě, do píči, trestáš? Kradu kde můžu, drogy užívám, věčně jsem vylitá jak váza, lžu všem co potkám a jako bonus se srdnatě lesbím. Za to všechno si snad zasloužím hezkej film s Džejsnem na kterej jsem se tááák těšila. No a ono hovno. Většinu filmu jsem byla nucená sledovat dva bráchy a jednu holku. Holka píchá s tupým bráchou, chytrej brácha by chtěl píchat s ní a tak čáááry mááááry nakonec jí strčí svůj válec do kosočtverce a máme tu milostnej trojúhelník. Šukačka se odehraje během plánovaného zmizení tupého bráchy, kterej se chce záhadně zjevit a všem prodat svůj příběh jak fejkově přežil v divočině, jenže je kokot, ztratí se doopravdy, osvítí ho duch sťatý a je z něj osvícenej, co nehodlá podvod dotáhnout do konce, aby ho mohl zpeněžit. Koho to sere? Všechny. Chytrýho bráchu proto, že díky němu poseděl v cele, holku proto, že je holka a hlavně to sere Džejsna jelikož ten chtěl penízky co mu tupej brácha dluží. Když se místo splátky dočká mrdnutí lopatou po hlavě, tak se zdravě nasere (jen si chvilku zdřímne v těžkém bezvědomí) a rozhodne se všechny povraždit. Úplně se mu to nepovede, nebo spíš vůbec se mu to nepovede a tak zvládne sejmout jen vyčůrákovanýho šerifa a to ještě náhodou, jelikož se mu připlete do cesty, Tím nechtěně helfne naší trojici a chvilku po mordu je rozstřílen jako cedník, aby mohl hrdinně zkapat. V celém filmu dostane tolik prostoru jako lesba na gay párty a zbytek (cca 100 minut) je nebetyčná píčovina. Kurva za co, budho, za co.... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ne. Specifický podkres na strunné nástroje, sníh, podezíravý policista a nesympatické postavy, proti kterým se obrátí vlastní podvod, z toho druhé Fargo neudělají. Grobián Momoa to svou přítomností párkrát resuscituje, ale asi by pro diváka a vůbec přijmutí filmu udělal líp, kdyby tu ústřední trojici prohnal drtičkou na dřevo. Blondýnka Anny Hutchison byla přesně ten typ, co se plazí po podlaze u regálů v supermarketu, protože hledá nízké ceny.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niektorí užívatelia tvrdia, že tu videli zvraty, ale ja som videl väčšinou zvratky. Dvaja poloretardi súperia o jednu ošarpanú ženskú, ošarpanú nielen aljašským vetrom, ale, súdiac podľa výrazu tváre, snáď aj vetrami ľudskými. Keby tam neboli aljašské vrchy v pozadí, tak by fakt nebolo na čo pozerať. Dúfam, že to nebola maketa. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Opět skvěle prostředí a super herci, ale co z toho když čekáte extra nebo aspoň nějaký náznak nebezpečí nebo potíží a ono nic, velká škoda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem čekal, že to bude ještě o něco horší, ale tenhle film funguje jako docela dobré drama. Thriller to je jen místy, hlavně ve scénách, kde se objeví Momoa, který se na podobné šílence skutečně skvěle hodí. Téma pravdy a lži tu na mě ale moc velký dojem neudělalo, respektive jeho pojetí, a to mám zrovna tohle téma rád. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Zklamání po všech směrech. Příběh nemá grády co sliboval trailer, Jason Momoa dostane velmi málo prostoru a jeho postava se tak objevuje vždy po dlouhé době a na chvíli, osudy postav mi byly celkem šumák snad až na Liama. Šerif byl otravnější než výběrčí činže a kolem thrilleru film prošel celkem velkým obloukem. V podstatě čistokrevné drama, které místama dost nudí a nebýt Jasona, tak jsem měl problém to dokoukat. Takhle to alespoň čas od času vytunil, viz scéna v cele a závěr. S bídou dvě hvězdy. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Už po deseti minutách sem věděl,že to nebude úplně zábava.A taky jo.Proč?Většinou takhle děsnej hudební podkres serou do různejch indie pokusů vo chytrý filmy,ale skoro pokaždý to pro většinu bejvá nudná sračka.Vrchol pak je Cary Elwes,kterej na konci předvede čistou nehereckou kreaci se zbraní.Hroznej nýmand.20%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý je tak nudný a nezáživný, ako koniec samotný. Kludne to mohlo byť kratšie a akčnejšie. Stále by to bolo sto krát prevarené hovno, ale aspoň by som si pri pozeraní nemusel šklbať kotlety. 1 z 5 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného,  ale dalo se na to koukat a byla tam i trocha napětí. Co mě ale vytočilo ,byla opět přeřvávající hudba. Zvlášť, když šlo o klíčový dialog mezi herci ,ak zvukař přidal volume...... ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých spomalených záberov, hudby, podmazu, krajiny, kŕčovitých výrazov a sociálnych vzťahov má byť cítiť, že sa tu deje kultová dráma. Nie je tomu tak. Hudba je mizerná, herecké výkony topornejšie ako v teenagerských hororoch a celé je to založené na inceste a jednému úderu do hlavy. Režisér sa stratil v mori psychologických predikcií, nezvládol žiadnu linku. Film tak zachraňuje jedine lokácie s nádhernou prírodou a absencia výrazného delenia na dobrých a zlých. Debilne otvorený koniec film potopí snáď ešte viac. Cukrové to nebude zlato a vysadni na mňa a zajazdi si. (videné 03.06.2019, BDrip) ()

elimS 

všechny recenze uživatele

80% - komentář 20ti slovy: Jasně, chování postav bylo občas "divné", ale celkově fajné jak cyp! Originální a "zvrat" každých 10 minut tomu dodával skvělou atmosféru. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Film ako taký sa celkom dal, ale najviac od veci bola incestná zápletka, ktorá vyplávala na povrch na konci filmu. To bola riadna chujovina :) Jason Momoa bol riadny psychopat a pochopím, ak pre väčšinu ľudí aj jediný svetlý bod tohto filmu. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Ako vidím, veľmi rôznorodé hodnotenia. To tiež potvrdzuje, že na film sa dá nazerať z naozaj odlišných perspektív. Pokojne by som mohol dať aj 1 hviezdu, ak by som sa na snímku pozeral z hľadiska hereckých výkonov, neveľmi lepšie by to bolo z hľadiska záberov a prestrihov. Zaujalo ma však to, že sa celý film neťahal len v úrovni drámy (ktorou bezosporu je), no striedali sa pomalé pasáže s dynamickými, plus ku koncu mal divák naozaj požehnane veľa zvratov. Trocha erotiky v krátkych prestrihoch v druhej polovici filmu tiež neublíži, skôr naopak. A ponaučenie, to sa zo Sugar Mountain dá vziať tiež. A aby som nezabudol - radšej sa nestaňte dlžníkom Jasona Momou :) ()

Reklama

Reklama