Reklama

Reklama

Lana Del Rey - Video Games

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2012

Hudba:

Lana Del Rey

Hrají:

Lana Del Rey

Recenze (7)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Videoklipová avantgarda a zrejme pocta všetkým tým umelcom, ktorý tento smer v kinematografii posúvali dopredu. ()

TomX2

všechny recenze uživatele

Lana Del Rey má naozaj prekrasný spev, text je výborný a skladba je dobrá. Lenže nepôsobí, tak ako by mala - uspáva. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Když jsem tuhle píseň poprvé slyšel z rádia, naskočila mi z ní husí kůže. Říkal jsem si, kdo to asi zpívá, protože Lanu jsem tehdy neznal. Pak jsem si ji vyhledal a pro změnu zase zůstal přikován k monitoru jejím stylem. Takže sečteno a podtrženo: píseň za 6*, styl za 6*, zbytek za 4*. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Klip, který Lanu proslavil a udělal z ní to, čím je dnes - konzervativní princezna nostalgie se slabostí pro retro a homevidea cizích lidí. Nebojím se říct, že už je to klasika a celkem by mě zajímalo, jestli by se Instagram dočkal takové popularity nebýt toho přefiltrovaného vzhledu. ()

SieZof 

všechny recenze uživatele

Milujem tento song, keď som ho počula, najprv som ho nemusela ale Lana si potom získala moje srdce a uznávam jej tvorbu... ()

Dstar 

všechny recenze uživatele

asi nejlepsi zensky prirozeny hlas vubec...melodie patří mezi ty nejlepší...tahle melodie je hodna Oskara. Lana se vzchopila ze zavislosti na chlastu az tak, ze se zapsala nenavratně do hudebniho sveta a Q Adward ji songem Video game orazitkoval cenou v kategorii" Další velká věc" a naprosto zaslouženě.95% nekompromisně.Oněch 5% dolu kuli (obrazně řečeno) trochu vic té melancholie. ()

Reklama

Reklama