Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudebník Juan (Adrián Suar) má pět dětí a žije docela klidným a obyčejným životem až do chvíle, kdy mu jeho žena řekne, že potřebuje pauzu. Navíc Juan v ten moment ztrácí i svoji práci. Naštěstí potkává svého dávného kamaráda z dětství a také kadeřnici Auroru (Natalia Oreiro), na kterou narazí v nemocnicí a která je shodou okolností také jeho novou sousedkou. (Cvalek)

(více)

Recenze (1)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec k zahození, je to docela hodně legrační což je u tele-komedie dobře.  Atmosféra je vynikající. Jednoduše perfektní nápad, ústřední dvojice perfektní (Suar&Oreiro) a to i další obsazení. Hudební songy které tu zazní jsou i k naslouchaní, libí se mi že když nějaký zazní tak  vystoupí i jejich interpret, prostě good. Škoda že to nevysílají i u nás s českým nebo slovenským dabingem. Líbilo se mi to i atmosféra seriálu je výborná. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Natalia Oreiro sa po skončení natáčania vyjadrila, že chce opäť robiť filmy a do televízie ju najmenej ďalších 6 rokov nikto nedostane. (matthew.17)
  • Behom muzikálových čísiel sa okrem úplne nových piesní objavili aj staršie hity Natalie Oreiro, ako napríklad pieseň "Me muero de amor" z jej debutového albumu alebo piesne z posledného muzikálu Miss Tacuarembo. (matthew.17)
  • Pro Adriana Suara (Juana) je tato role poslední v televizi. Před natáčení řekl, že tato role bude jeho televizní odchod. (Cvalek)

Reklama

Reklama