Reklama

Reklama

Run Rincewind run!

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Fantasy
Austrálie, 2007

Předloha:

Terry Pratchett (kniha)

Obsahy(1)

Pocta britskému spisovateli Terrymu Pratchettovi a jeho Zeměploše. Jedná se o jedno z dobrodružství nešikovného čaroděje Mrakoplaše, jehož základním mottem je "RUN!". A možná, že se setká i se samotným Pratchettem... (NiennaTasart)

Recenze (3)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Na to že ide o amatérsky počin (a snáď i práve preto) je to celkom roztomilé a má to vtipnú pointu, vďaka čomu sa mu ľahko odpúšťa občasné neherecké prehrávanie a naťahovanosť. Terry Prattchet sa zabavil a to je hlavné! ()

MoiJe

všechny recenze uživatele

Keďže kvôli ňákym problémom s copyrightmi videá z netu posťahovali, našla som len ňáku verziu, ktorá končí, keď sa odčaruje z lesa. Dej do tej chvíle nijak vtipný ani zábavný nie je, ale musím uznať, že les je to veľmi pekný, so všetkým tým kapradím (a žíadnymi pavúkmi na dohľad). ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám originální nápad i provedení! ("Ještě slovo a setkáš se se svým stvořitelem!") A sto bodů za Mrakoplašovu závěrečnou hlášku, která dokonale vystihla jeho osobnost i vnitřní rozpoložení. Upřímně, moc se mu nedivím :D Snad jediné, co mi tam chybělo, byl Smrť, pořád jsem čekala, jestli někde vykoukne zpoza rohu. ()

Reklama

Reklama