Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S Rudolfem se zrovna rozešel přítel, a tak se rozhodne z Paříže vrátit zpět do svého rodného městečka v rakouských Alpách. Jeho nejlepší přátelé Gabriel a Nicolas se o stěhování dozvídají na poslední chvíli, rozhodnou se jet s Rudolfem, aby mohli s kamarádem strávit ještě nějaký čas a podívali se do Alp. (bllm)

Recenze (2)

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad shodou náhod jsem narazil na tuto patlaninu, kde se nic neděje, nikam to nevede a nad dialogy musí kroutit hlavou aspoň trošku myslící homo erectus. Bez přetáčení to nešlo vydržet, takže odpadu neunikne. Dobře radím - Ruce pryč!!!! Blééé [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 0 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Někdy se od ostatních recenzentů liším a i ve filmu slaběji hodnoceném "něco" najdu, co mě zaujalo, co chtěli tvůrci sdělit. Zde u tohoto filmu jsem to "něco" prakticky nenašel. Špatný příběh, scénář, ploché, místo komedie a dramatu bych spíše volil příměr nepodařeného cestopisu se záběry rakouských Alp a přibarvených horských chajd plných květin a krojovaných ženštin. Možná, kdyby namluvili film duety Vladyka-Štepánová či Donutil-Bartoška, vyzněl by lépe ... 2433 ()

Reklama

Reklama