Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (328)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Uzná se mi vůbec tenhle komentář, když ho píšu až po filmu a ne během něj nebo při závěrečnejch titulcích? Ono teda po tý záplavě vynikajících komentů už stejně není co dodat. Vypíchnu fakt jen ty pro mě nejzásadnější: "No..." / "...proč ne?" / "...za Vladyku." / "Vlastní gól." / "Faul." / "Trapas." / "Srandovní." Klika, že tu ČSFD máme, protože se očividně hemží spoustou znalců, odborníků a vášnivejch diváků, díky kterejm si na film můžu vytvořit správnej názor i já. P.S: Nechme ubrečenejch chudáčků a řekněme si něco k zápasu Sládeček vs. Kolečko. Oba kluci jsou tak talentovaní a geniální, že v křížovce by puk na čtyři podle nich byl Mádl. Ten se mimochodem se svoji postavou krtečka hodí leda tak na řidiče čtyřbobu, o schopnostech kočky Táni přednášet monology nemluvě už vůbec. Neříkám, že bych měl chuť televizi přímo vypnout, ale kdyby si bejvala během filmu potřebovala skočit do krámu pro Ibalgin, neprotestoval bych. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ale ono to nebylo zas tak hrozné. Taťána je opravdu hezká holka a v roli ženy hokejsty se hodí. Její svalnatý manže Madl byl teda spíš pro smích, to bohužel tak je, ale celkově trápení "hloupé" modelky je celkem k pochopení. Oni by ty holky opravdu nebyla žádná třída nebýt super nadaných sportovců. V tomhle případě se mi i líbil Adrian. Až na tu líbací scénu. To jsem Taťánku litoval, raději by měla líbat mě :) ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Spojení Jiřího Mádla a Miss World v manželském páru ve mně vzbudilo podezření, jestli to bude koukatelné. A kupodivu ano. První polovina je zábavná a nešetřící přirozeně vtipnými dialogy, pak to trochu ztratí dech i humor, ale i druhá půlka v melodramatické rovině je snesitelná. Velmi příjemně překvapila Taťána Kuchařová, která to uhrála dost slušně, nezklamal ani Mádl plus neselhávající Marek Taclík i ve velmi malé roli. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě občas připadá, že na naší televizní i filmovou tvorbu platí mnohem přísnější měřítka, než na zbytek světa. Správnej dres je naprosto pohodová romantická komedie s možná trochu moc přeslazeným koncem, ale to je snad jediný výraznější kaz. Mádl sice svojí postavou nesplňuje parametry hvězdy NHL, ale jinak potrhlého sportovce s fóbií z paparazzi zvládnul výborně a po stránce komediální film táhl. Jastraban roli zamilovaného profesora podal s přehledem a v kabinetu mu skvěle sekundoval Vladyka. No a na Taťáně Kuchařové sice bylo znát, že to není herečka, ale zase je to sakra hezká ženská a navíc postupem času jakoby získávala na jistotě, takže ani jí neni nic moc co vytýkat. To nízké hodnocení vůbec nechápu a film si ho rozhodně nezaslouží. 80% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kromě místy hloupého scénáře (Kolečka přestávám vnímat jako perspektivního autora) docela dobrá ptákovina. Asi se moc nehodilo, že než to z papíru přelezlo na obrazovky, HC S sestoupili do první ligy. Taťáně bych doporučil trénovat dialogy a když se jí nějaká replika nebude zdát, aby si klidně otevřela pusu (to věčné Radkování v běžné mluvě fakt neuslyšíte), jinak se ale může objevovat všude, protože se na ní zatraceně dobře kouká. Že Mádl nezkazí nic, to už nějakou dobu víme, milým překvapením je Jastraban a pro mě jako pro chlapa i fakt, že se Šimůnek nechal natočit s vyvaleným pupkem. A hodnocení? Nebýt té smířlivě přijímané nadsázky, dalo by se mluvit o až čtyřech. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se přímo při mistrovských utkáních Slávie, a to 1. 2. 2015 při utkání Slávia - Sparta (4:9) a 15. 2. 2015 Litvínov - Slávia (4:1). (michael.sold)
  • Na začátku filmu, při scéně zápasu Slavia vs. Sparta, se v brance Slavie v několika záběrech za sebou vystřídají celkem tři brankáři. Svoboda, Furch a herec Šimůnek. (rybicka11)
  • Na trpělivého diváka čeká po závěrečných titulcích bonusová scéna . (Skarface)

Reklama

Reklama