Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Skanor

Skanor (hodnocení, recenze)

Film který glorifikuje a propaguje nevěru a do komedie to má taky daleko odpad.

Uživatel Skanor smazal svůj příspěvek.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

A tak zas takovej vodpad to není. Prvních 20 minut jsem myslel, že to vypnu, Mádlova role je trapná karikatura, ale jinak ten film docela držel pohromadě a druhá půlka docela slušná oddychovka. Normálně bych dal dvě, ale abych kompenzoval ty nespravedlivý vodpady, tak tři. ;)

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

ty vole to byla pičovina jak mraky to už si lepší pustím z Dejdarem Poslední sezonu která je 100 krát lepší .

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Když to srovnám se skutečnou romantickou komedií Láska Nebeská (2004) tak je to totální propadák.

Když to srovnám s hokejovým seriálem Poslední sezona (2006) tak je to propadák

A když jsem viděl video s autorem scénáře,kterej to myslí vážně s tou romantickou komedií ,tak není co řešit.

Jednu hvězdu dávám za to,že je tam pár vtipných scének a kvůli tomu,že jsem taky intelektuál,kterému se líbí modelky,a kterej to pořád nevzdává,a věří,že nakonec jednu uloví.

indigo

indigo (hodnocení, recenze)

gumbo

Jedna z nejlepších ? To určitě ne . Kuchařová není herečka, Mádl mi přišel toporný a scénář byl předvídatelný už od začátku.

indigo

indigo (hodnocení, recenze)

Ve srovnání s Kuchařovou, vypadají všechny ženské jako ošklivky :)

gumbo

gumbo (hodnocení, recenze)

Zdejší hodnocení přestává dávat smysl. Jak tohle může mít horší hodnocení než třeba Tři bratři (42 % vs 56%). To nechápu. Tohle je jedna z nejlepších českých romantických komedií za poslední roky. A je to tady horší než jedna z nejhorších českých pohádek všech dob. Co to s těma lidma je? ("Ikdyž jsem paronoidní, tak to neznamená, že po mě nejdou" :D)    

na příspěvěk reagoval indigo

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Příjemné překvapení pro mne Tatána Kuchařová. Po jejím "štěku" v nováckém seriálu Gympl, excelentně předvedeným talentem ve Stardance, dostala konečně trochu větší prostor, aby ukázala, jestli něco umí. Myslím, že patřila k tomu lepšímu, co bylo k vidění. "Docent" Mariana Jatrabana byl též dobře zahraný, naopak postava hokejisty Jirky Mádla byla nějaká křečovitá.  

Rovensky

Rovensky (hodnocení, recenze)

Hokejové prostředí potěšilo, sestřihy ze zápasu vypadaly fakt akčně, to se stává málokdy, tady někdo věděl, co je to hokej... ale to je tak všechno.

Aussigman

Aussigman (hodnocení, recenze)

Bohužel jsem již měl tu čest, avšak nevydržel jsem úvodní rozjímání žen na tribuně. Bylo mi tak nesmírně stydno, že jsem prostě nebyl schopen to alespoň v nějaké základní míře dokoukat. Jediným trošku světlejším okamžikem byl můj oblíbenec Jirka Maryško v reklamě na kostce. Pak už jsem jen těkal skrze film, ale pokaždé, když jsem se snažil znovu zakoukat, mě do pár vteřin něco tak otrávilo, že jsem překlikával dále - až byl film na konci. Kéž bychom se jednou dočkali kvalitního českého filmu nebo seriálu s hokejovou tématikou. Tentokrát to zase hrubě nevyšlo. 

Reklama

Reklama