Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (328)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jako tak paranoidní, abych si myslel, že vy dva spolu něco máte, fakt nejsem.." ;) Nezbývá než souhlasit s Gilmourem93, že scénáristovi nejspíš kdysi nějaká hokejka přebrala slečnu, jinak si tohle jen stěží lze vysvětlit.. Ačkoli se zdá, že Petr, který má však prostředí nejen profesionálních sportovců slušně zmapované, už má pár měsíců skutečně o Kolečko víc, podobnost se stejně talentovaným a z odevšud se valící chvály na jeho osobu pramenícímu pocitu vlastní geniality podlehnuvším Markem Epsteinem je docela alarmující, za dalšího vůbec ne nepodstatného viníka tohohle žánrově neujasněného průseru plného banalit, karikatur a podbízivých řvoucích mouder musíme brát nezkušeného poUličního pseudorežiséra Staňa Sládečka.. Ale taky co čekat vzhledem k výše napsanému, že ?! Nicméně nádherná Táňa Kuchařová obstála se ctí, stejně jako komediálně nesmírně nadaný Jirka Mádl, který ač se převážně nachází na území sitcomového přehrávání, tuhle veskrze veřejnoprávní televizku táhne ze všech sil z vod nablblého melodramatu, kam se zhruba v polovině láme opouštějíce nejeden velmi dobrý Kolečkův vtipný dialog.. Výkřiky do tmy v souvislosti s castingovým nonsensem právě v Mádlovi mě ovšem baví víc než film samotný, nehledě na skutečnost, že Mádl kdysi hokej skutečně hrával.. Škoda promrhané šance, když Kavky avizovaly filmový vánoční dárek v podobě luxusních hodinek, aby nakonec diváka otrávily svetrem se soby.. ()

Kanibal 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobře natočený špatný film! Scénář bolel jako šťourání se v otevřené ráně. Prostinké teze byly vyvraceny ještě tupějšími argumenty a deklaracemi ("hezká blondýnka nemusí být blbá, zvlášť když je takhle milá...") a celé to působilo jako scénka z Tele Tele nebo přinejlepším nepovedeného dílu Bakalářů. Přitom se sešli slušní herci, kvalitní řemeslo... jen scénář a režie zaznamenaly jasný debakl na vlastním ledu. *Fajn je, že už vím kdo je Igonda! ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Tady jsem zvedla hodnocení, jelikož jsem snímek viděla během let opakovaně a pokaždé mě bavil. Je mi jedno, že bylo předem jasné, kam to spěje. Zplastikovanou, starou-mladou Kuchařovou-Brzobohatou-Gregorovou nevím vlastně zrovna jakou (?) nemusím, ale tady byla moc fajn. Také Mádl zahrál vymaštěného hokejku přesně a Adrian Jastraban je dobrý vždycky. Tento televizní film je pro mě synonymem zábavy a ráda se na něj podívám znovu. Takže za 4. . ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taťána Kuchařová není žádná herečka. To je snad všem jasné. Ale svou roli zahrála hodně přirozeně. Asi dobrá praxe a ta, jak víme, dělá mistra. Působila na mě daleko lepším dojmem než Simona Krainová. S povděkem kvituju to, že se konečně někomu povedlo zfilmovat svět hokejek a modelek. Sice je to taková pohádka, ale proč ne. Mádlova hokejka byla fakt příšerná. Takovou osobu bych domů nechtěla ani za zlaté prase. Ten si měl jít odpočinout do Bohnic. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Bez předsudků jsem si sedla k téhle komedii, a stejně se mi nezalíbila. Proč? Snaha přesvědčit mě, že Kuchařová je herečka, to zabila. Naprosto chápu její touhu, být víc než modelka, bohužel by to chtělo kapku sebereflexe. Ovšem, těžko ji bude mít, když jí nějaký jouda dá hlavní roli v komedii, která jede v hlavním vysílacím čase. Mno, a co dál k filmu? Nemastná komedie, která se hitem nestane asi ani v hokejové kabině. Příběh, který mě nudil již po půl hodině, a vtipné momenty dávají snad jen kamarádky ze sektoru manželek, proslov v továrně na pneumatiky a Mádl. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • Na začátku filmu, při scéně zápasu Slavia vs. Sparta, se v brance Slavie v několika záběrech za sebou vystřídají celkem tři brankáři. Svoboda, Furch a herec Šimůnek. (rybicka11)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)

Reklama

Reklama