Reklama

Reklama

Cam Closer

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2013, 3 min

Recenze (30)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sandberg si udělal z jednoho bytu a jedné herečky dvorní byznys.Jo lekl jsem se a jo docela hodně, ale to je tak všechno.Hra s divákem, respektive s obrazem, v prvním počinu to bylo světlo a tady zase mobil prostředky k vidění zla, jestli má tohle úspěchy a moje Jak si přeješ opovržení, nemůžu jinak.40%.Ano, sem amatér, ale mimo kvalitu zvuku nevidím prostě rozdíl, ani v děsivosti, ani v atmosféře a tohle kurva prostě nemá ani pointu. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát viděný námět a špatný herecký výkon Lotty Losten za doprovodu neuspokojivě budované atmosféry. Přestože má snímek pouhé tři minuty, v závěru již začíná diváka nudit. Laciné finále pak zaostřilo kameru na odpad. Jakožto zdejší hororový expert nemohu doporučit ke zhlédnutí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Škoda že ma snímok nedokázal vtiahnuť do deja, lebo tento nápad za 3 eura nebol až tak zlý ako sa na prvý pohľad môže zdať - 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když není čas na kvalitní horor. Musím svou hororovou závislost ukojit alespoň nějakým tím kvalitním kraťasem. Takže Sandberg to jistí. Až na vyjímku See You Soon mě zatím neklamal. Za málo peněz hodně muziky. Tohle pro mě bylo lepší jak hra se světlem v Lights Out. Taky je to banální nápad, ale na mě zafungoval skvěle. I díky uši drtícímu zvuku ( doporučuju sluchátka ). Sice jsem viděl i lepší kraťasy, ale i tak dávám 5 hvězd. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Sandberg se drží podobného schématu ve většině svých kraťasů... tady mi to ale nějak nedávalo smysl. Asi by si měla koupit nový smartphone. :D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak už jsme tu měli hrátky se světlem, děsivou ženu na obraze a teď záhadnou mrtvolu, kterou je vidět pouze přes foťák v mobilu. Pomalu ale jistě z toho všeho začínám cítit stereotyp. Jsem vážně zvědavý, až se Sandberg vrhne na celovečerní film, jakým směrem se budeme ubírat tentokrát. Jen doufám, že už přijde s něčím jiným a lepším. No a hlavně by to už chtělo vyměnit herečku v hlavní roli. Nejlépe za nějakou mladší a hezčí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Človek by čakal, že keď už sa v byte hlavnej hrdinky dejú také pi.oviny, tak sa aspoň presťahuje. Sandberg využíva rovnaký motív. Rovnaký priestor. Rovnakú postavu. Ale už to neprináša nič nové, ani zaujímavé. A jediná otázka, ktorá ma skutočne zaujímala( prečo nebolo vidieť jablko), zostala nezodpovedaná. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sandberga je pri tomto formáte škoda. Natočil jedny z najoriginálnejších a najstrašidelnejších kraťasov, aké som kedy videl. Posunul sa síce ďalej ( LIGHTS OUT 2016, ANNABELLE 2 ), ale jeho talent akoby na niečo čakal. David, čakáme aj my. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně povedený !! Super nápad !! Krucinál, proč mě tohle dávno nenapadlo a nenatočil to?? Tak jednoduché a přitom geniální !! Začnu u Sandberga brát lekce. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Sandberg se svou stylovou sérií míří dál a tentokrát přidává další děsivý faktor - lekačku. Překvapil mě pěkný nápad s telefonem a vyobrazení děsu. Ocenila jsem to, že mě Sandberg po celou dobu dokázal udržet napjatou a vážně jsem se bála. Když opomenu to, že to nemělo moc objevnou pointu, aspoň jsem se lekla a můžu dát ty tři. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Hrůzou jsem se málem po*rala, ale jinak to bylo moc hezké s tím mizejícím jablíčkem, které se nechtělo nechat vyfotit... ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Atmosferické a creepy od začiatku do konca. Husiu kožu som mal po celom tele. Fakt skvelý nápad. Za málo peňazí veľa muziky. Krásny príklad toho čo všetko sa dá vymyslieť s jedným mobilom a nie peknou herečkou... 90 %! ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

A já myslel že těch pět vteřin před přeskočením reklamy na youtube je dlouhých.....tohle to předčí. Navíc ten lacinej směšnej jumpscare, evidentně to spoustu retardíků v komentářích vyděsilo. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Solídny kraťas, Lights Out nebola náhoda a Sandberg potvrdzuje, že navodiť hororovú atmosféru dokáže veľmi účinne. 70% ()

Reklama

Reklama