Reklama

Reklama

Daniel Landa - Quantum tarantulí

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2002, 3 min

Režie:

Mirjam Landa

Kamera:

F. A. Brabec

Hrají:

Daniel Landa

Obsahy(1)

Pieseň Quantum tarantulí je úvodnou skladbou na piatom oficiálnom sólovom albume českého speváka a hudobníka Daniela Landu. Album "9 mm argumentů", ktorého je súčasťou, vyšiel v roku 2002 pod značkou vydavateľstva EMI. Gangsterský videoklip k songu natočila Landova manželka Mirjam. (MM_Ramone)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dejte pozor pistoléros na kulometos!!!" Dan Landa má balšoj pistaljet, který samozřejmě u meňja nět, ale přesto mě tahle mexicko-ruská palba na akustické kytary a trubky dost baví. Tohle se zkrátka pod hrozbou namířeného koltu musí líbit každému mučačovi, gringovi a pokud jsem správně informován, tak ani amigové s tím nemají žádný problém. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Quantum tarantulí" je úvodnou skladbou na piatom oficiálnom sólovom albume speváka a hudobníka Daniela Landu. Album sa volá "9 mm argumentú". Vyšiel v roku 2002 pod značkou vydavateľstva EMI. Rozhodne nepatrím medzi fanúšikov, či nedaj bože obdivovateľov, tohoto zazobaného, vymäknutého českého skinheada, ale musím uznať, že song Quantum tarantulí sa mu hodne podaril. Dokonca i jeho nie moc filmársky talentovanej žene Mirjam, sa podarilo ku nemu natočiť vcelku zábavný mexiko gangsterský videoklip. *** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

´´Kdo prohraje, v černém Petru´´? Práve tento videoklip. No taká je skutočnosť. Ak nieste zameraný fanúšik, tak si myslím, že je to jednoznačné. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pěkná melodická písnička, která rozveselí a vždy si začnu pobrukovat, když ji slyším. Devět milimetrů důraznejch argumentů! Kdo prohraje v černým petru, poputuje do cementu! 100% ()

Reklama

Reklama