Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý Kubánec Rafael Infante se po smrti své matky rozhodne opustit Santiago de Cuba a vydat se do amerického Houstonu, kde žije jeho otec John Burnett. Zamlklý muž tu vede taneční školu Excelsior, která se stala útočištěm různorodé party tanečníků. Od energické důchodkyně Bey po mladou nadšenou amatérku Patricii, která odmalička sní o kariéře tanečnice. Taky je tu krásná osamělá Ruby, která byla kdysi profesionální tanečnicí a nyní jako svobodná matka učí ča-ču Texasany s oběma nohama levýma a sní o tom, že znovu bude soutěžit a najde si lepší příležitost, než je Burnettova škola. Právě v době, kdy začínají přípravy na taneční mistrovství, objeví se ve škole Rafael, aby se poprvé v životě setkal s otcem, který kdysi opustil jeho těhotnou matku. Pracoval tehdy na palubě zaoceánské lodi jako taneční mistr a prožil milostný románek s krásnou zpěvačkou, který nezůstal bez následků. Netuší, že mladý Rafael je nejen od přírody talentovaným tanečníkem, ale také jeho synem. Mladík, který v otcově škole získá práci, stále nemůže najít příhodnou chvíli, aby mu to prozradil. Navíc je pohlcen horečnou přípravou na rychle se blížící mistrovství, které má za několik týdnů proběhnout v Las Vegas. Jeho pozornost přitahuje především krásná Ruby. (TV Nova)

(více)

Recenze (25)

Leleta 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo Chayanna, tak o tuhle slátaninu asi ani nezakopnu. Ale když sleduju jeho herecký výkon, tak jsem asi ráda, že se nakonec rozhodl pro hudební dráhu. Tancovat a pitvořit se koneckonců může tak nebo tak. Co do příběhu je to klasická story o tom, jak spolu dva tancují, nesnáší se, netancují, milují se atd. atd. Všechno jsme viděli aspoň milionkrát, takže nic nového pod sluncem. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mě ona tolik nelíbila asi bych se na to nepodíval nebo spíše bych dal jen jednu * :). Ještě, že tam hraje. JInak tento film nemá moc velký smysl. Prostě oddechovka o tanci. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Na to, že v záverečnej súťaži tancuje niekoľko semifinalistov MS profesionálov v latine, ten film ukázal z tanca setsakra málo. 5/10 ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Miluji tanec a zvlášť ten latinsko - americký. Je plný nezkrotné energie, volnosti a erotična. Tady u tohoto filmu jsem nebyla schopna v klidu posedět ;-) Jiskřivé tango, ohnivé flamengo nebo vášnivá rumba ..... to nešlo sedět ..... to prostě fact nešlo! :-)) ()

meave 

všechny recenze uživatele

Mám rada latino hudbu, vášeň, ktorá ide zo srdca a vtip, aj keď mu chýba rafinovanosť. Zabavila som sa. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Priveľa sa kecia, málo sa tancuje. Vanessa je krásna, ale absolútne ma neprinútila, aby som sa zaujímal o jej časť príbehu, dokonca mi bolo jedno aj to, ako dopadne jej tanec. Dráma je primálo presvedčivá, len občas zábavná a spoločenské tance krásne, ale akosi v úzadí... Pozrite si minimálne z choreografického hľadiska kvalitnejší Tanec s vášňou... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Choreografie tance na vysoké úrovni. Mezi ním trochu vycpávkových rozhovorů. Připomínalo mi to televizní přenos soutěže v latinsko-americkém tanci v kulturním domě. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Uf, ale takhle tedy ne. Vášnivý tanec je asi tak vášnivý jako chleba namazaný máslem z Polska a jedinou emoci, kterou vyvolá, je myšlenka na to, jakou asi kosmetiku herci používají, když se ani po vášnivém tanci nerozmaže. ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Také, nó, nijaké. Zo začiatku to vyzeralo fakt dobre, ale to som zistil, že sa len nudím. Keď prešla nuda, odišlo s ňou aj nadšenie... ()

Kikania 

všechny recenze uživatele

Ďalší z mnohých na kopyto rovnakých tanečných filmov. Škoda, lebo krásna Vanessa L. Williams za iných okolností mohla zahviezdiť aj viac. ()

tterez 

všechny recenze uživatele

Herci absolutně neuměli hrát a mockrát to bylo strašně trapný, ale ty kubánský rytmy to vytáhly na dvě hvězdy. Žhavý, že to zahřálo i v zimě. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Taneční film prezentující latinskoamerické tance samozřejmě doprovázené latinskoamerickou hudbou. Ano, jde tu jen a pouze o tance a tak příběh v tomto případě slouží jen jako jednoduché pojítko různých tanečních kreací. Zcela prosté dramatu a romance. Náznaky tu samozřejmě jsou, ale celkově to nijak po divácké stránce neuchvátí. Milovníci tohoto druhu tanců si však užijí své. Snímek jako takový je tedy dějově chudý, ale má ohromné taneční srdce, pokud se bude brát jako jednoduchý odpočinkový film. Klišé, bez kterého by to ani nešlo, je v tomto případě přijatelné. Takže v podstatě nenáročný dvouhodinový snímek bez lásky a citů, ale zato plný latinskoamerických tanců a hudby. Film pouze pro určitý okruh diváků. ()

ivamka 

všechny recenze uživatele

Jo jo vrtět zadkem to by vám všem šlo a robit bude kdo? Ba ne tanec mám moc ráda a tohle bylo plné vášně a tance. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Tanečný film v rytme latino hudby spojený s tanečnou súťažou a krásnou  Vanessou Williams, určite nesklame všetkých , čo majú radi tento žáner 3* ()

Reklama

Reklama