Reklama

Reklama

Zmizení ráje

  • USA Disappearances
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Záhady, přežití v divočině, pašeráctví..., to je příběh Quebeka Billa, drsného rančera, který potřebuje sehnat alespoň pár mizerných dolarů na seno pro dobytek. Rozhodne se proto pašovat whisky z Kanady. Vydá se se svým synem vstříc nespoutané a drsné kanadské divočině, přestřelkám, a snad možná i vysněným penězům. Čeká nás fascinující dobrodružství a především bezchybný Kris Kristofferson v jedné ze svých nejlepších rolí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komentáře píšu tak, že pravidelně shlídnu tak deset filmů a až pak se donutím nějak vyjádřit. Když jsem tenhle komentář psal, už jsem ani nevěděl podle názvu o který film se přesně jedná. Když jsem ale viděl Krise Kristoffersona, okamžitě jsem si to uvědomil. Zmizení ráje je totiž, co se týče filmu, synonymem pro sračku nejtěžšího kalibru. Dokáže jí ocenit snad už jenom vidlák a ranger z americké prérije. A to nejen kvůli muzice, ale taky kvůli tomu, že je o něm. Jinak k muzice bych se moc nevyjadřoval jako o muzice. Je to prostě směsice takových těch vidláckých zvuků, který mají dohromady dát filmu patřičnou atmosféru. Dají mu nakonec ledatak hovno. Spíš větší šanci pro diváka, že u filmu usne. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Děsně nudnej film,ke kterýmu mě přilákala jen postava K.K.,a kterej sem ke konci už prokládal usínáním.A k tomu ta děsná hudba,fakt vopruz.30%. ()

Reklama

Reklama