Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pizza Boy nemá rád problémy. Chce jenom včas dovézt objednávku a dostat slušný dýško. Jenže Praha je plná magorů. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Pizza boy kombinuje hodně dobrý námět a extravagantní práci s kamerou. V tom ohledu, že příběh na jednostránkovým papíře vypadá hodně dobře jako nápad. A práce s barvičkama v celém seriálu vás nenechá spát a musíte už jenom tohle obdivovat z principu. Mezitím, co některé díly dokáží přijít s něčím originálním a zajímavým, další jsou bohužel jen hloupé klišé a nebo i něco lehce irelevantního. Na papíře hodně dobrý, ve výsledku bohužel drsně průměrný. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ano, takhle. Tohle je internet. Krátké, stručné, punkové, nekličkující, mířící přímo na komoru. Nezaujal Vás tento díl? Nevadí, za pár minut skončí a bude další pizza na doručení. Žádný velký originál, ale kdo jiný už může na toulkách svým životem poznat prapodivnější existence, než trávě holdující flákačský poslíček s pizzou? Navíc visuelně jako by právě utekl z města hříchu a měl v plánu se tam ještě v budoucnosti vrátit. Mimochodem, Vladimír Škultéty byl na zem seslán právě pro podobné role. Tohle je přesně ten formát pro dnešní uspěchanou dobu....Adame Hobziku a co dál? ()

Reklama

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Jako pozitivum se dá určitě říct, že tvůrce Adam Hobzik má talent, a časem, až se trošku víc zaučí, bude moct dělat opravdu kvalitní věci. Tady je bohužel jeho kreativita díl od dílu značně nekonzistentní, což je podpořeno na první pohled malým rozpočtem. Ale budoucnost tvůrce vidím vážně růžově. Nebo alespoň víc barevně, než jak je natočen Pizza boy.Potenciál na svěží komediální tvorbu režisér skutečně má. Tak uvidíme, jak nás ještě překvapí. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Surový, ostrý, nekorektný webový seriál, ktorý počas svojej krátkej stopáže mapuje život sociálnej trosky v podobe kuriéra s pizzou, ktorého i navzdory modernej rovnosti práce ľudia stále berú za podradného. V 80-tich minútach vám seriál v hyperbole ukáže tých najväčších magorov, delikventov a lúzu hlavného českého mesta - Prahy, s ktorou sa vo veľkomeste musel nejeden kuriér stretnúť. Na Pizza Boya som narazil úplnou náhodou (ak na ňu veríte, ja to používam len ako slovný obrat), pritom ako som prehľadával webových poskytovateľov akými sú Mall.tv, či Stream.cz. Neľutujem. Ak ste fanúšikmi politickej satiry a uštipačného čierneho humoru prídete si na svoje. Epizódy sú krátke a ani sa nenazdáte a už klikáte na ďalšiu. Kvalita je kolísavá, ale rozhodne nie zlá, niečo je úžasné a niečo sa ozaj moc nepodarilo. Najviac sa to asi odráža na prvej a predposlednej epizóde, kedy sa seriál snaží byť kontroverzný a vystupovať so svojej stanovenej cesty v podobe odporných scén a nápadov či rovno k divnému odkloneniu sa od priameho príbehu. Príbeh je v podstate epizódny takže sa nemusíte báť, že sa v príbehu stratíte. V priemere to má, ale dobrú kameru s čiernobielym filtrom so zopár zvýraznenými farbami, zaujímavý narrativ spravený denníkovým štýlom s charakternou ústrednou postavou, u ktorej vám nebude jedno nihilistických myšlienok, alebo sentimentálnych nápadov. Webové seriály nikdy neboli nejaké profesionálne projekty (teda aspoň nie v strednej Európe), ale myslím si, že sa na nich pekne odráža kvalita súčasnej tuzemskej tvorby. Považovať ich za podradné mi príde smiešne. Vidím v nich budúcnosť. Ak nemáte s týmto pod-žánrom skúsenosti, myslím si, že Pizza Boyom chybu nespravíte. Ak nemáte problém s drsnejším poňatím, potom srdečne odporúčam. Ak, ale hľadáte niečo profesionálnejšieho, odporúčam asi skôr podobný web-seriál tiež s Vladimírom Škultéty v hlavnej úlohe - Kancelář Blaník... ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku slabšie, navyše som mal problém to časovo zaradiť, ľudia volali cez pevnú linku namiesto mobilom, poslíček nosil pizzu až do bytu, dílerský kamarát mal šiltovku Kelly Family a podobné retro. Potom sa to našťastie rozbehlo a časti so samovrahom, žiarlivým liliputom, politikom, matkou aj testovanie vernosti boli miestami viac než slušné. V ostatných ma humor trochu míňal, bo hulenie a hiphop sú mi ukradnuté. Herecké výkony ušli, čierno-bielo-miestami-farebný vizuál ma nerušil a plusom je sympaticky krátka stopáž jednotlivých epizód. Myslel som, že to bude horšie. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Ani v jednej epizóde sa dej neodohráva cez deň, v každom príbehu je vždy noc. (nolitimere)

Reklama

Reklama