Reklama

Reklama

Every Frame a Painting

(pořad)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Publicistický
USA, 2014, 9x4-8 min

Režie:

Tony Zhou

Scénář:

Tony Zhou

Účinkují:

Tony Zhou

Recenze (5)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý internetový pořad o tom, jak se filmy dělají a jak by se měly dělat. Hodně věcí tam rozebírá dost dopodrobna. Člověk se tam dozví spoustu zajímavých věcí. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Hlavně za díl, kde perfektně analyzuje tvorbu Davida Finchera, mnoho postřehů Tonyho Zhou mne jako fandu ani nenapadlo. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Pro filmoveho fanouska jde asi o nejlepsi youtube kanal. Postupy a specifika jednotlivych reziseru, nebo jine aspekty filmoveho umeni jsou rozebrany zabavnou formou do nejmensich detailu a divak se dozvi spoustu informaci a souvislosti o filmove reci, diky kterym se na platno uz nebude koukat jako dosud. Napriklad esej o Lonney Toones je mindblowing, ale vsechny ostatni dily jsou take skvele. K videni zde: https://www.youtube.com/user/everyframeapainting ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Each individual shot feels huge, but also implies bigger things outside the frame. V tomto youtube seriálu Tony uvádí své precizní úvahy nad filmy. Většina dílů je zaměřena na specifické postupy jednotlivých režisérů. Tonyho úvahy jsou jasné, výborně doplněné obrazem a přesným komentářem. Po zhlédnutí těch několika dílů jsem měl najednou pocit, že rozumím filmům o sto procent lépe. Škoda jen, že těch dílů je tak málo a nové přibývají pomalu, protože bych klidně každý den jeden zvládl. ()

Reklama

Reklama