Reklama

Reklama

Drsný chlapi

(TV film)
  • Česko Spravedlnost psanců (více)

V divočině na sever od hranic žije pár mužů, kterým je jedno koho zabijí - a pár těch, kterým není. Kris Kristofferson (Konvoj, Okamžik záblesku) bankovní lupič v černém, Willie Nelson (Sakra, kde je to zlato?) - střelec gentleman a Travis Tritt (Blues Brothers 2000) - šerif, který klade správedlnost nad zákon. Společně se dají na cestu, aby se pomstili, chladnokrevnému zabijákovi. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (11)

sud 

všechny recenze uživatele

Nikterak objevná a veskrz průměrná (i když nenudící a zábavná) kovbojka. Ale to obsazení!!! Willie Nelson, Kris Kristofferson, Waylon Jennings, Travis Tritt...chyběli už jenom pánové Johnny Cash a Merle Haggard a namísto závěrečné nepříliš povedené a zmatečné přestřelky mohli uspořádat koncert C&W Outlaws :-). 50%. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Staří dobřá mahři opět v akci, tentokrát už snad naposledy, poněvadž ještě starší si je ani nemohu představit, ledaže by měli dřevěná kolečková křesla a pistole přivázané k zápěstí...?! :-) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

TV western, ktorý nemá čím zaujať. Titulný mladý hrdina pôsobí, akoby sa omylom ocitol v tomto žánri aj v tomto historickom období, absolútne tu nepasuje. Veteráni Nelson a Kristofferson tu síce pasujú, ale v tomto veku by sa už skôr mali hojdať v kresle pred saloonom, ako tasiť kolty. Záporák je absolútne bez charizmy, rovnako ako parťák šerif. Samotný príbeh je stokrát ohraný - pomsta a spracovanie nevýrazné. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Fajnový western se sympatickou dvojicí staříků, kteří se honí za pomstou, a občas prohodí nějakou tu vtipnou hlášku. Na televizní poměry je to celkem dobré, ale bohužel konec je takový podivný. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Uh.Občani vezou nechtěnýho nebožtíka na hřbitov,to už sem někde viděl.Ovšem jsou zřejmě tak charismatičtí,že po nich ani nikdo nestřílí.V charismu pokračujou celej další děj,protože nikdo neodhalí,že,obzvláště do W.Nelsona by asi stačilo ťuknout prstem a upad by.Na konci to vypadá,že jako Butch a Sundance skončí rozmašírováním od mexickejch vojclů,ale když těch vojclů tak půlku postřílí,ty zbejvající je zraněný naloží na žebřiňák a pošlou do jestru.Já nevim,asi je znaj z televize ,nebo proč... ()

azumi 

všechny recenze uživatele

Škoda toho konce, který mi připadal nedotažený. Přesto kvalitní western s drsnými a zároveň vtipnými hláškami. Parádní Willie Nelson. ()

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

Tento film to není Sedm statatečných, nejsou to ani Nesmiřitelní, i když věk hrdinů Spravedlnosti jistě překonává věk hrdinů Nesmiřitelných. Není to dokonalý western a v některých scénách se opravdu třesete strachy aby obstarožní Lee a Torance nespadli z koně. Chvílemi se dokonce zdá, že se děj rozklíží. Přesto všechno tomu filmu dám ****. Hlavně proto, že se staříci v sedle udrželi a svým charimatickým způsobem hraní udrželi film pohromadě. A navíc Willie Nelson je pro mne odmalička parádní chlapík. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Cely film som bol prijemne prekvapeny. Pacil sa mi dej, priroda, hudba, vykony, ako aj kamera. Ked som v duchu zacal davat filmu najvyssie hodnotenie, prisiel koniec. A to malo byt co?? Ako moze niekto po tak skvelom deji urobit taky dementny koniec? To si snad niekto urobil z nas divakov prdel! Ale aj napriek tomu, vsetkym fanuskom westernu tento film vrele doporucujem. ()

cinemafil 

všechny recenze uživatele

Poctivý western, bývalý desperáti se jedou podat bývalého parťáka pro jeho odklon od morálky. Když hvězdy C&W WN a KK to vezmou do ruky , tak to musí mít spád. Charaktery jak z bronzu. Scénář nic moc, trochu naivní, ale herecké výkony neherců , klobouk dolů... ()

VMa 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný western nabitý skvělými hláškami a odkazy na jiné filmy, které z něj činí skvělou parodii na western. A parodie na western je zase jen western. Ovšem není-li film veden jako parodie na konkrétní film, je zábava vždy o něco větší. A tak jediný důvod, proč jsem se rozhodl dát jen čtyři hvězdičky, je závěrečná přestřelka s padouchem, která mohla být provedena trochu lépe - a také to, že mohly všechny čtyři country hvězdy (Waylon Jennings, Willie Nelson, Kris Kristofferson a také Travis Tritt) dostat šanci ne jen jako herci, ale rovněž jako zpěváci. ()

Reklama

Reklama