Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

borec999 

všechny recenze uživatele

Po dvojhlavom žralokovi tu máme trojhlavého a tento krát sa to Syfy podarilo natočiť o niečo lepšie než pred 3 rokmi. Možno to bude tou hlavou naviac, možno to bude vtipným cameom Dannyho Treja, ktorý si tu s mačetou odsekol pár digitálnych žraločích hláv, ale neprišlo mi to až také marné. Samozrejme, že objektívne sú stále efekty strašné, scenár dementný a herci ochotnícky, ale neberie sa to vážne a vo veľa pasážach to ako film; ktorý je tak zlý až je vtipný; funguje spoľahlivo. Veď už len to vysvetlenie ohľadom počtu žraločích hláv. A tie parádne prepracované dialógy. No mal som dosť :) Občas je nutnosťou zážitku z filmu vypnúť pri jeho sledovaní mozog. A Útok trojhlavého žraloka je učebnicovým príkladom takéhoto filmu. 30% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrať se, ve vodě je žralok........... Film jen pro otrlé diváky. Hrozí totiž, že při sledování chcípnete.....smíchy...... CITÁT - Musíme spustit poplach třetího stupně............. O trojhlavém žralokovi jsem ještě neslyšel, ale konečně jsem ho viděl. Krásná úleťárna, která je kupodivu zábavnější než předchůdce - "Útok dvojhlavého žraloka" Zde, dokonce, mají i některé dialogy smysl. Doporučuji si film pustit jen jako sluchovou kulisu a nedívat se, protože teprve tak si snímek vychutnáte a budete mu chtít dát nějakou cenu. Doporučuju Malinu, ale to bych urazil Malinu. Tohle je prostě jeden z těch filmů. který patří do kategorie 1 000 filmů, které (ne)musíte do konce života vidět. A proč dvě hvězdy? Jedna za odvahu to natočit a druhá za odvahu Danny Treja v tom hrát. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pri pobrežnej výskumnej stanici v USA sa znenazdajky objaví obrovský žralok, ktorý útočí na nevinné obete na pláži. Nebolo by na tom nič divné, keďže k útokom žralokov prichádza vo svete každoročne. Lenže tento žralok sa od ostatných líši tým, že má tri hlavy. Vedecký tím sa musí spolu s partiou ochrancov prírody pokúsiť zachrániť svet ešte predtým, než sa zúrivý žralok dostane zo zátoky a začne zabíjať všetko, čo mu stojí v ceste. - Hovorí sa, že s vekom prichádza rozum. To znamená, že starší ludia by mali vedieť, že kvalita je dôležitejšia ako kvantita. Jednému z mojich najoblúbenejších hororových hercov Dannymu Trejovi však toto príslovie očividne nič nehovorí. V poslednej dobe sa hrnie do samých céčkových hororov a ani do budúcna jeho filmografia nevyzerá velmi perspektívne. Je jasné, že svetlou výnimkou je Death House, ktorý dúfam všetkým idiotom ukáže, prečo je tento žáner najlepším žánrom v histórii filmografie. 3 Headed Shark Attack som pozeral len kvôli Dannymu a musím uznať, že jeho výkon bol velmi dobrý. Nedostal vela priestoru, ale jeho výkon sa mi páčil. Napriek veku pôsobil velmi svižne a odhodlane. Ostatné veci sú klasikou od štúdia The Asylum. Všetko je úplne brakové, digitálne efekty úplne podradné a herci sú otravní. Kamera je však už klasicky u tohto štúdia kvalitná, takže sa pekne pozeralo aspoň na pekné zábery z helikoptéry. Pri pozeraní som sa pristihol pri tom, že sa naozaj úprimne teším na Sharknado 4, aj keď vôbec neviem prečo. + Danny Trejo + herečka z The Bay ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Achtung Spoiler! Totální masakr! Kilometr (!!!) od břehu je člun, ve vodě je trojhlavej žralok (!!!) a ty mladý dementi jeden po druhym lezou do vody, aby doplavali k tomu člunu. Fakt hustý! S partou kámošů a lahví tequily to musí být parádní jízda, takhle jsem si po shlédnutí připadala jako idiot, že jsem to vydržela do konce... ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože má o jednu hlavu víc, tak se jedná o dost nudnější počin než o tři roky starší "Útok dvojhlavého žraloka". Danny Trejo to moc nezachrání a za zmínku stojí snad jen Rob Van Dam, jehož postava se bez jakéhokoliv vysvětlení přidá k hlavnímu ansámblu zhruba po třetině filmu a zazáří ve scéně kdy na lodi hledá jednoho z kolegů. Jeho "Hey Bud" opakované stále dokola bylo mimořádné. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA v Pensacole na Floridě a Orange Beach v Alabamě. (Terva)

Reklama

Reklama